A B2BinPay és az Athletic Club szponzori megállapodást kötött

-

A világhírű spanyol labdarúgócsapat, az Athletic Club bejelentette új hivatalos szponzorát B2BinPay, egy kriptovaluta fizetési szolgáltató.

A két vállalat közötti partnerséget február 14-én jelentették be, és a 2023/2024-es La Liga-szezon végéig tart.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Athletic Club hivatalos mezein ezentúl a B2BinPay logója lesz látható a két szervezet új partnerségének részeként. Ezen kívül különböző promóciós tevékenységeket is terveznek.

„Magam is szenvedélyes futballrajongó vagyok, és itt a B2BinPaynél saját vállalati futballcsapatunk van. Ezért is jelenthetem be büszkén, hogy vállalatunk ezentúl a nagyszerű Athletic Club szponzora lesz. Nincs kétségünk afelől, hogy az Athletic Club csapata diadalmaskodni fog a La Ligában a következő 22/23-as és 23/24-es szezonban, és esetleg bekerül az UEFA Európa Liga döntőjébe! Emellett reméljük, hogy az Athletic Club szponzorálása lehetőséget ad arra, hogy a kriptovaluta fizetések elterjedését elősegítsük a futballszurkolók körében és általában Európában” – nyilatkozta Arthur Azizov, a B2BinPay anyavállalatának, a B2Broker-nek a vezérigazgatója.

b2binpay

„Nagyon örülünk, hogy egy olyan vezető vállalattal kötöttük meg ezt a megállapodást, mint a B2BinPay, és biztosak vagyunk benne, hogy ez egy nagyszerű társ lesz a kitűzött céljaink eléréséhez”-nyilatkozta Jon Uriarte, az Athletic Club elnöke.

A B2BinPay egy kriptopénz fizetési szolgáltató, amely lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, hogy többféle coinban, tokenben és stabilcoinban fogadjanak el fizetéseket.

A vállalat az észt kormány engedélyével rendelkezik, és a világ legtöbb országában kínál szolgáltatásokat az ügyfeleknek.

De a B2BinPay nem kínál szolgáltatásokat az Egyesült Államok állampolgárainak és lakosainak sem.

Olvastad már? A Coinbase felvásárolja a One River Digital-t

Kiemelt kép: athletic-club.eus

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!