A B2BinPay és az Athletic Club szponzori megállapodást kötött

-

A világhírű spanyol labdarúgócsapat, az Athletic Club bejelentette új hivatalos szponzorát B2BinPay, egy kriptovaluta fizetési szolgáltató.

A két vállalat közötti partnerséget február 14-én jelentették be, és a 2023/2024-es La Liga-szezon végéig tart.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Athletic Club hivatalos mezein ezentúl a B2BinPay logója lesz látható a két szervezet új partnerségének részeként. Ezen kívül különböző promóciós tevékenységeket is terveznek.

„Magam is szenvedélyes futballrajongó vagyok, és itt a B2BinPaynél saját vállalati futballcsapatunk van. Ezért is jelenthetem be büszkén, hogy vállalatunk ezentúl a nagyszerű Athletic Club szponzora lesz. Nincs kétségünk afelől, hogy az Athletic Club csapata diadalmaskodni fog a La Ligában a következő 22/23-as és 23/24-es szezonban, és esetleg bekerül az UEFA Európa Liga döntőjébe! Emellett reméljük, hogy az Athletic Club szponzorálása lehetőséget ad arra, hogy a kriptovaluta fizetések elterjedését elősegítsük a futballszurkolók körében és általában Európában” – nyilatkozta Arthur Azizov, a B2BinPay anyavállalatának, a B2Broker-nek a vezérigazgatója.

b2binpay

„Nagyon örülünk, hogy egy olyan vezető vállalattal kötöttük meg ezt a megállapodást, mint a B2BinPay, és biztosak vagyunk benne, hogy ez egy nagyszerű társ lesz a kitűzött céljaink eléréséhez”-nyilatkozta Jon Uriarte, az Athletic Club elnöke.

A B2BinPay egy kriptopénz fizetési szolgáltató, amely lehetőséget kínál a vállalkozásoknak, hogy többféle coinban, tokenben és stabilcoinban fogadjanak el fizetéseket.

A vállalat az észt kormány engedélyével rendelkezik, és a világ legtöbb országában kínál szolgáltatásokat az ügyfeleknek.

De a B2BinPay nem kínál szolgáltatásokat az Egyesült Államok állampolgárainak és lakosainak sem.

Olvastad már? A Coinbase felvásárolja a One River Digital-t

Kiemelt kép: athletic-club.eus

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!