Vajon ki lehet Satoshi Nakamoto? John McAfee elvileg tudja a választ

-

Úgy tűnik, hogy John McAfee is beszállt a „hamis Satoshi” sztoriba. Azt állítja, hogy ismeri a titokzatos Satoshi Nakamoto személyazonosságát.

Olvastad már? Visszatekintő – így bányásztunk 2013-ban

John McAfee minden egyes médiamutatványa nagyon látványos, korábban még azt mondta, hogy az amerikai elnökválasztáson is indulni szeretne.

Most beszállt a „ki lehet Satoshi Nakamoto” témába is. Szerinte a magukat hamisan Satoshinak tartó személyek csak ártanak a kriptoközösségnek és az iparág növekedésének.
A következőt írta a Twitteren:

 „Nagyon sok magánszemély és csoport keresett meg engem azt állítva, hogy ő vagy ők lennének Satoshi.
Néhány ilyen emailt és a válaszomat rá  meg is osztom.
 Szóval emberek, légyszi, – én pontosan tudom, hogy valójában ki Satoshi, ne csináljatok bolondot magatokból Satoshit játszva.”
 „Többet ne keressen meg senki azzal, hogy ő lenne Satoshi, ha engem kell keresnek, hogy ezt megoszd a világgal akkor te biztosan nem ő vagy.”

A jelenleg is zajló Twitter harcot azt kezdte, hogy a Binance bejelentette, hogy törölni fogják a Craig Wright által támogatott BSV-t.
A hír nagy port kavart a kriptoszférában, nagyon sokan támogatták a lépést.
McAfee is azt írta, hogy bátor lépésnek tartja ezt a Binance alapítójától.
Wright számos ember ellen indított jogi eljárást, amiért a Twitteren támadták.
A Hodlonatuttal kezdődött mindez, aki elkezdte használni a „#CraigWrightisAFraud” hashtaget.
A következőt írta:

 „Szerintem Craig Wright csak azért állítja magáról, hogy ő Satoshi, hogy növelni próbálja a BSV árfolyamát.
Isten áldja @CZ_Binance-et, amiért vették a bátorságot és törtölték!”

Emlékeztetőül, a BSV támogatása április 22-én szűnik meg a Binancen.
Úgy tűnik, hogy számos egyéb jelentős tőzsde is kiáll a Binance mellett és törölni fogják a BSV listázását, ez jelentős árzuhanást eredményezett a bitcoin SV-nek.
Érdemes azt is megemlíteni, hogy McAfee szerint 2020-ra matematikailag biztos, hogy legalább 1 millió dollár lesz a bitcoin árfolyama.
Korábbi kijelentései alapján úgy gondolja, hogy a bitcoin valós értéke a bányászási költségen, a felhasználókon és a tranzakciókon múlik.

McAfee szerint a bitcoin nem egy spekulációs befektetési eszköz, sokkal inkább egy bankoktól mentes fizetési protokoll.
McAfee ezután elmondta, hogy szerinte az emberek csak azért bíznak az amerikai dollárt értékében, mert megbíznak a mögötte álló szabályozási rendszerben.
Amikor a bitcoin széles körben elterjed, akkor rohamosan emelkedni fog érte a kereslet és akkor az amerikai dollár feleslegessé válik.
A bitcoinnál az alap protokoll fogja szabályozni az elérhető készletet és továbbra is a bányászok állítják majd elő. A protokollnak hála sokkal olcsóbb lesz egy bitcoin tranzakció, mint egy banki tranzakció, ez tovább növeli érte a keresletet.
Forrás: coinspeaker.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az XRP befektetői hangulat a Ripple-SEC ítélet előtt romlik el

A május 3-i emelkedéssel ellentétben a Ripple (XRP) Weighted Sentiment (súlyozott hangulat) visszaesett. A megjelenési időben észrevettük, hogy a mérőszám 1,16-ról 0,64-re esett. Miközben az érték...

A legjobb 5 trendi kripto, amelyet azonnal meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A kriptopénzek iránti megugró érdeklődés dinamikus befektetési környezetet eredményezett. A 2024-es bikafutás folyamatban van, a piaci mozgásokból tőkét kovácsolni kívánó befektetők számára létfontosságú lehet annak...

A Grayscale kifogyott az eladó bitcoinból, fellélegezhet a piac?

A Grayscale Investments GBTC alapja az első pozitív beáramlási napját könyvelte el, miután a Bitcoin ETF-ek bevezetése óta több mint 17,5 milliárd dollárnyi kriptopénzt dobtak...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 05.05.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) újabb bikarallyra spekuláltak a befektetők, mivel az árfolyam május 3-án felfelé ívelő lendületet vett. A növekedés azonban visszaesett, mivel a kriptók királyának...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!