PwC: Izgalmas év vár a kriptopiacra

-

Henri Arslanian, a hongkongi PricewaterhouseCooper (PwC) könyvvizsgáló cég fintechért és kriptopénzekért felelős vezetője szerint 2019-ben jóval több intézményi játékos lép majd piacra.

Olvastad már? Ezek voltak az idei bitcoinárjóslatok – összefoglaltuk

„Nagyon izgalmas lesz mindaz, ami 2019-ben a kriptopiacra vár.”

Arslanian kifejtette, hogy a következő év ilyen szempontból eltérő lesz 2018-tól, mivel egyre több átlátható törvény és szabályozás kerül bevezetésre.

Elmondta, hogy szerinte a kriptotérbe ezen felül „számos egyéb nagy bank” fog belépni – néhány ezek közül saját megoldásokkal, néhány pedig valamilyen kriptotársasággal való együttműködés vagy befektetés révén. Ezek a hajtóerők „intézményi szintre emelik” az ágazatot, amely – szerinte – az iparban nagyon fontos.

Nemrég hangot adott azon véleményének is, miszerint a kriptóba eddig azért nem léptek be a nagy játékosok, mert nem tudják magukat semmivel biztosítani.

„A intézményileg orientált kriptotársaságok nagy része szeretne megbízható biztosítást, sok esetben azonban ez egyébként is szabályozói vagy törvényes kötelességük. Az ilyen lehetőség viszont minden erőfeszítés ellenére egyelőre nem lehetséges.”

A PwC egy nemzetközi hálózat, amely tanácsadó és könyvvizsgáló szolgáltatásokat kínál. A londoni székhellyel rendelkező társaságot 1849-ben hozták létre, és egyik a „Négy Nagy”-nak, amely a 4 legnagyobb könyvvizsgáló céget jelöli. Hongkongi irodájuk tanácsadó szolgáltatások díjaként 2017 végétől bitcoint is elfogad.

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!