A legjobb kriptók, hogy változatossá tedd a portfóliódat a bikafuttatáshoz

-


Vendégbejegyztés


A kriptópiac jelenleg a szélesebb körű pénzügyi bizonytalanságok közepette ellenálló képességről tesz tanúbizonyságot, a Bitcoin pedig továbbra is az 50.000 dolláros szint felett tartja pozícióját, ami jelentős befektetői érdeklődést vált ki.

A stabilitás egy olyan időszakban következik be, amikor a hagyományos állami eszközök várhatóan rövid távú visszaeséssel szembesülnek a romló piaci feltételek miatt, ami a kriptovaluták felé tereli a befektetéseket.

Mivel a Federal Reserve kamatcsökkentésére vonatkozó várakozások júliusra tolódnak, a kriptovaluták vonzereje valószínűleg nőni fog, különösen, mivel a hagyományos állampapírok az alacsonyabb kamatlábak miatt veszítenek értékükből.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az elmozdulás várhatóan bikafutást indít el a kriptopiacon, és amit sokan nem értenek meg a potenciális bikafutással kapcsolatban, az az, hogy ehhez változatos portfólióra van szükség.

Ezáltal nagyobb esélyed van arra, hogy elkapd az emelkedő piaci hullámot, ahelyett, hogy magával sodorna.

A mai írásban megemlítünk néhányat azok közül az érmék közül, amelyek szerintünk rövid és hosszú távon a legnagyobb emelkedést kínálják.

ScapesMania: A közösségi bizalom az egekbe szökik

A ScapesMania előértékesítése a kizárólag lakossági hozzájárulásokból összegyűjtött elképesztő 6,125 millió dollárral gyorsan lezárult, ami a közösség hatalmas bizalmát támasztja alá.

Több mint 60.000 rajongó állt a projekt mögé világszerte, ami a projekt potenciáljának bizonyítéka.

A Token Generation Event (TGE) gyorsan közeledik, a tervek szerint február 26. és március 9. között kerül megrendezésre a PancakeSwap-on.

Az indulás után a token kötelező előértékesítési időszak nélkül lesz megvásárolható.

Fényes jövő vár ránk

A ScapesMania készen áll arra, hogy tőkét kovácsoljon a fellendülő alkalmi játékpiacból, amely az előrejelzések szerint 2027-re eléri az elképesztő 19,12 milliárd dollárt.

Innovatív megközelítésével a ScapesMania készen áll arra, hogy vezető szerepet töltsön be ebben a gyorsan fejlődő piaci szegmensben.

Decentralizált autonóm szervezete (DAO) és innovatív funkciói révén a ScapesMania a Web3 rajongóknak kaput kínál a növekedési lehetőségekhez ebben a szektorban, amely az előrejelzések szerint az év végére közel 9%-kal fog növekedni.

Egy nemrég tartott Ask Me Anything (AMA) ülésen a projekt vezérigazgatója felvázolta az élvonalbeli szerencsejáték-ökoszisztéma kiépítésének aprólékos stratégiáját.

A koncepciótól a kivitelezésig minden részletet figyelembe vesznek, biztosítva a folyamatos finomítást és fejlesztést.

Miért a ScapesMania? Fedezd fel az előnyöket

Most pedig vizsgáljuk meg, miért okos lépés ezt a projektet választani:

  • Diverzifikáció: A ScapesMania felkarolása ígéretes új projektekkel bővíti portfólióját, és diverzifikációs előnyöket kínál.
  • Strukturált lekötés: A jól kiegyensúlyozott tokenomika strukturált megszolgálási ütemtervekkel megakadályozza a token dömpinget, fenntartva a kereslet-kínálat egyensúlyát.
  • Biztonsági garanciák: A BlockSafu sikeres auditja bizalmat ébreszt a projekt biztonsága iránt, amit a kripto nyomkövetőn elfoglalt első helyezések is alátámasztanak.
  • Token menedzsment: A szilárd tokenkezelési terv célja a stabilitás és a hosszú távú növekedési potenciál biztosítása minden tulajdonos számára.
  • Stratégiai marketing: A tőzsdei bevezetés utáni erőteljes marketingstratégia fenntartható közösségi elkötelezettséget és fokozott keresletet ígér.
  • Optimalizált piaci feltételek: A TGE stratégiailag úgy van időzítve, hogy a lehető legrövidebb időn belül maximalizálja a potenciális hozamot.
  • Token szűkössége: A korlátozott token-kínálat miatt a szűkösség idővel jelentősen növelheti az értéket.
  • Likviditás és hozzáférhetőség: A decentralizált tőzsdéken (DEX) hamarosan történő bevezetés a folyamatban lévő központi tőzsdei (CEX) bevezetésekkel együtt biztosítja a likviditást és a hozzáférhetőséget.

Maradj képben

Ne maradj le a tőzsdei bevezetés időpontjáról! Maradj kapcsolatban a ScapesManiával a közösséghez való csatlakozással és a tőzsdei értesítések felvételével.

Egyszerűen látogass el a hivatalos weboldalra, töltsd ki a honlapon található űrlapot az e-mail címeddel és a Telegram-profilod linkjével, és maradj naprakész.

>>> Ne maradj le! Kapj értesítést a listázásokról <<<

Celestia (TIA): A blokklánc hatékonyságának új hajnala

A Celestia (TIA) 2023 októberében történt bevezetése óta jelentős hatást ért el, és gyorsan felemelkedett a piaci tőkeérték alapján a top 50 kriptovaluta közé.

A 2024-es év elején a Celestia (TIA) 13,50 dollár körül kereskedett, ami ígéretes indulásról tanúskodik a bevezetés után.

A Celestia (TIA) árfolyam-előrejelzései optimisták, az előrejelzések szerint 2024-ben elérheti a 33,67 dollárt, 2025-ben pedig potenciálisan a 47,14 dollárt.

Pyth Network (PYTH): A DeFi valós idejű adatainak forradalmasítása

A Pyth Network (PYTH) decentralizált oracle hálózatként tűnik ki, amely több mint 40 blokkláncon keresztül nyújt valós idejű piaci adatokat.

A nagy kereskedőcégekkel és tőzsdékkel való együttműködése a DeFi ökoszisztéma adatmegbízhatóságának és sebességének fokozásában kulcsszereplővé tette.

A hálózat növekvő elfogadottsága és a több mint 380 gyors sebességű árfolyam-adatfolyam hozzáadása a piaci jelenlét erősödését jelzi.

A hálózat értéke szorosan összefügg annak hasznosságával és elfogadottságával a DeFi szektorban.

Ondo (ONDO): Úttörő szerepet játszik a tokenizált valós világbeli eszközök terén

Az Ondo (ONDO) a) token bevezetésével gyorsan elnyerte a figyelmet, és a tokenizált valós világbeli eszközök intézményi szintű likviditási megoldásaira összpontosít.

Az APAC-régióban való stratégiai terjeszkedése és a tokenizált valós világbeli eszközök (RWA-k) terén elért 40%-os globális piaci részesedése alátámasztja növekvő befolyását.

A bevezetést követően az Ondo (ONDO) 0,30 dollárig emelkedett, majd visszaesett. A 2024-re vonatkozó árelőrejelzések optimisták, a várakozások szerint 2025-ben elérheti a 0,53 dollárt, és potenciálisan 0,61 dollárra emelkedhet.

Osmosis (OSMO): Navigálás a volatilitáson keresztül a stabilitás felé

Az Osmosis (OSMO) változékony 2023-as évet élt meg, de az évet magasan zárta, megduplázva az értékét.

A tokenomikájának átdolgozása és a növekvő társadalmi volumen a platform iránti növekvő érdeklődést jelzi.

Az Osmosis (OSMO) 2024-ben várhatóan 4,54 dollárt ér el, 2025-ben pedig további növekedés várható 6,15 dollárig.

Ezen előrejelzések tükrözik az Osmosis (OSMO) fellendülésébe és jövőbeli növekedési potenciáljába vetett bizalmat.

Következtetés

A fent említett kriptovaluták mindegyike egyedi értéket és innovációkat tesz le az asztalra.

A bikapiacon rejlő közös potenciáljuk aláhúzza a stratégiai diverzifikáció fontosságát.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nyilvánosságra került, hogy milyen sok befektetési cég vásárolt Bitcoin ETF-et

Tegnap lejárt a határidő azoknak a befektetési cégeknek, amelyek több mint 100 millió dollár értékű Bitcoin ETF-et kezelnek, hogy nyilatkozzanak a birtokolt mennyiségről. Az adatok azt...

3 kriptó, amivel 100 dollárból 1000-ret csinálhatsz 2024-ben

Vendégbejegyzés Mivel a kriptopénzpiacon mindig bizonytalanság uralkodik, a befektetők időről-időre mérlegelik, hogy az esetleges veszteségek elkerülése érdekében ne-e inkább az eladás mellett döntsenek. Tény, hogy a kriptopiacok...

Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

A SEC vitatott SAB 121 szabályának megsemmisítését célzó határozat elfogadását a kriptopénz-ipar jelentős jogalkotási győzelmeként ünnepelték. A MicroStrategy társalapítója, Michael Saylor az X közösségi oldalon ünnepelte...

A Bitcoin és a Coinbase viszonya – Több mint 1 milliárd dollárnyi BTC költözött és még több…

Egy friss elemzés egy bizonyos tőzsdéről történő Bitcoin-kiáramlás következetes mintázatát azonosította. Ezeket a kiáramlásokat több hónapon keresztül figyelték meg. Ez a mintázat hozzájárult ahhoz, hogy a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!