A Coinbase Wallet már az Ethereum Classicot is támogatja

-

A Coinbase vezető amerikai kriptovaluta-váltó által üzemeltetett Coinbase Wallet hozzáadta támogatott érméinek listájához az Ethereum Classicot (ETC) – olvasható a cég november 27-i hivatalos blogbejegyzésében.

Olvastad már? Újra direkt USD-re váltható a Tether

 

Az Ethereum Classic egy 2016-os hardfork eredménye, amelynek oka az Ethereum blokklánc DAO hackjére felmerülő többfajta megoldás miatt keletkezett.

Forrás: wikipedia.com

A blogbejegyzésben arra is fény derül, hogy az felhasználóknak egy pár napon belül érkező Coinbase Wallet alkalmazásfrissítés segítségével nyílik majd lehetőségük az ETC érmék tárolására, küldésére és fogadására. A fiókkal már rendelkező felhasználók ETC címe megegyezik majd az ETH címükkel.

Az ETC mellett a Coinbase Wallet Ethereumot, és több mint 100.000 másik ERC20 alapú tokent is támogat.

Ahogy azt korábban is megírtuk, a Coinbase júniusban jelentette be az ETC listázását kereskedési platformján, amely az árfolyam hirtelen ugrásához vezetett. Miután augusztusban megindult az éles Ethereum Classic kereskedelem, az érmét a Coinbase Index Fundhoz is hozzáadták.

Szintén augusztusban adta hozzá a Bittrex váltó és tárca szolgáltató az amerikai dollár-ETC kereskedési párt a kínálatához, illetve még ugyanebben a hónapban a Robinhood kriptovaluta kereskedelmi platform is bejelentette az érme támogatását.

A cikk írásakor a CoinMarketCap adatai alapján az ETC a 17. legnagyobb kriptovaluta a piaci kapitalizációt tekintve, jelenleg 4,68 dolláros árfolyamon, 8 százalékos egynapi csökkenés után.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!