Max Keiser: „Bitcoinonként 220.000 dollár még mindig játékban van”

-

A Bitcoin maximalista és az Orange Pill podcast házigazdája, Max Keiser az X közösségi oldalon osztotta meg optimista vízióját arról, hogy miért gondolja még mindig azt, hogy a BTC elérheti a figyelemre méltó 220.000 dolláros szintet.

Max Keiser „a 220.000 dollár még mindig játékban van”

Keiser továbbra is optimista azzal az előrejelzésével kapcsolatban, hogy a Bitcoin belátható időn belül elérheti a 220.000 dolláros szintet. Erre minden alkalommal különféle indokokat hoz fel az általa közzétett X posztokban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezúttal a @zerohedge pénzügyi blog és hírösszefoglaló tweetjét idézte.

Az idézett X posztban az áll, hogy az USA ebben és a következő negyedévben 1,5 billió dollárt kíván kölcsönözni, miután csak az elmúlt negyedévben elképesztő 1 billió dollárt kölcsönzött.

Az amerikai adósság gyors növekedése meggyőzi Keisert arról, hogy a globális kriptovaluta zászlóshajójának ára radikálisan emelkedni fog.

A forgalomban lévő pénzmennyiség növekedése vélhetően az egyik fő katalizátora a Bitcoin árfolyamnövekedésének az elmúlt három évben, amióta a világot 2020-ban elérte a világjárvány.

Akkoriban az amerikai kormány elkezdett úgynevezett „túlélési csekkeket” kibocsátani 1200 dollár értékben, hogy támogassa a karantén miatt otthonukba zárt amerikai lakosokat. Néhány más ország kormánya követte a példát.

Összességében csak 2020-ban az amerikai kormány több mint 6 billió dollárt nyomtatott ki „túlélési csekkek”, valamint bankok és vállalkozások számára nyújtott mentőcsomagok formájában, amelyeket a gazdaságba pumpáltak.

Az utóbbi időben befolyásos szereplők által tett bullish Bitcoin-előrejelzések

Az utóbbi időben más merész Bitcoin-árjóslatok is születtek.

Anthony Scaramucci, a SkyBridge Capital alapítója úgy véli, hogy a következő bikafutás során a Bitcoin elérheti a 150.000 és 200.000 dollárt.

Ami az évtized végét illeti, arra számít, hogy a vezető digitális valuta akár 750.000 dollárig is felszökhet.

Mellette áll a „Rich Dad, Poor Dad” című könyvéről híres Robert Kiyosaki befektető és pénzügyi guru, aki szerint a Bitcoin következő állomása 135.000 dollár lehet.

Összességében az idei év korábbi jóslataiban ennél jóval nagyobb számot nevezett meg: 500.000 dollárt 2025-re.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ennek oka a BRICS-államok vezetőinek azon szándéka volt, hogy egy új, aranyfedezetű valutát hozzanak létre a kereskedelmi elszámolásokhoz, hogy csökkentsék az amerikai dollártól való függőséget.

Olvastad már? Mi a következő célár a megállíthatatlan Cardano (ADA) számára?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Saját kriptotőzsdét indít a Revolut

A Revolut bejelentette a Revolut X nevű új kriptokereskedési platformját a brit lakossági felhasználók számára, amely állításuk szerint alacsony díjakat és egyszerű fiat-kripto konverziót kínál....

A Solana (SOL) hamarosan 360 dollárra emelkedhet?

A Solana, amelyet gyakran „Ethereum-gyilkosnak" neveznek, folyamatosan emelkedik, dacolva a piaci trendekkel, és a kriptopénzek világában jelentős szereplővé vált. Idén lenyűgöző, 732,20%-os emelkedést produkált, ami...

Book Of Meme (BOME) árfolyam elemzés 05.08.

Prémium Book Of Meme (BOME) A kriptopiac vezetője, a Bitcoin árfolyama továbbra is a 62.500 dolláros határ közelében lebeg, aminek következtében a hét eleje óta a top...

Ethena (ENA) árfolyam elemzés 05.08.

Prémium Ethena (ENA) A kriptoipar továbbra is vegyes árfolyammozgást mutat a piaci áringadozás növekedése közepette. Ráadásul az altcoinok vezére, az Ethereum árfolyama továbbra is küzd, hogy az árfolyamot...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!