Aptos (APT) technikai elemzés 10.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos (APT)

Az Aptos (APT) kétszámjegyű emelkedése az elmúlt 24 órában egy kritikus ellenállási szint fölé emelte az altcoint.

Korábban a bikás visszapattanás nem tudta átlépni a 6 dolláros ellenállási szintet, mivel a piaci hangulat a medvék javára billent.

A piaci viszonyok medvésből bikássá válása azonban 20%-os nyereséget eredményezett, ami az APT-t a 6 dolláros árszint fölé vitte.

Eközben a Bitcoin (BTC) meghosszabbította a bikás rallyt, mivel a vevők a 30.000 dolláros árszintet akarták hozzátenni a közelmúltbeli győzelmeikhez.

A 12 órás időkeret megmutatta a medvés akadályokat, amelyek az APT bikás visszapattanásának útjában álltak az 5 dolláros árszintről.

A vevőket folyamatosan visszaverték az 5,6 dolláros árzónánál egy hónapon keresztül.

Mivel a vevők végre leküzdötték ezt az akadályt, és megpróbálták a 6 dolláros árszintet támaszként megfordítani, a vevők számára további nyereségre van lehetőség.

A rövid távú kilátások egy 6 dollár feletti bikás gyertya zárását foglalják magukban.

Ez lehetővé tenné a vevők számára, hogy további nyereségre törekedjenek a 6,9 és 7,5 dollár közötti szinten.

A másik oldalon, ha nem sikerülne 6 dollár felett zárni, az APT visszazuhanhatna a tartományhoz kötött mozgásba.

Eközben az RSI (Relatív Erősség Index) és a Chaikin Money Flow (CMF) kiemelte az erős vásárlási nyomást és a tőke beáramlását az Aptosba.

Ez lehet a kulcsa a bikás rally fenntartásának a közeljövőben.

aptos



FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb altcoin szezon indul el ebben az évben! Minden, amit tudni kell!

Vendégbejegyzés A kriptovaluták piaca egy nagy jelentőségű időszak küszöbén áll, amely még ebben az évben kibontakozik. A lendület növekedésével a várakozások az altcoinok soha nem látott...

Év végére 10.000 dolláros Ethereum-árfolyam jöhet

Ismert kriptoelemzők mostanában optimistán nyilatkoztak az Ethereumról, a piaci kapitalizáció alapján a második legnagyobb kriptopénzről, és egyikük azt állítja, hogy az év végére az árfolyam...

A Raboo megelőzi FLOKI-t és Brett-et, és átveszi a vezetést a riválisokkal szemben.Melyik a legjobb mém érme, amit most érdemes megvenni?

Vendégbejegyzés A mémérmék az évek során folyamatosan bebizonyították, hogy a negatív gondolkodók tévednek, megmutatva, hogy az internetes kultúra képes fenntartani a megfelelő projektek erős támogatását. A széles...

A Pepe Coin példátlan érdeklődésnek örvend: Mi a következő nagy kripto felfedezés?

Vendégbejegyzés Az utóbbi hét napban egy népszerű mém érme, a Pepe Coin (PEPE) masszívan erősödött, és mostanra az egyik legtöbbet kereskedett érme lett ugyanezen időszak alatt. Ezzel...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!