Dogecoin heti körkép 04.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Dogecoin 

A Dogecoin (DOGE) az elmúlt héten a 0,09343-0,0777 dollár közötti szűk sávban kereskedett, a piacokon tapasztalható medvés tendencia enyhe lefelé irányuló nyomása mellett.

A bikák azonban visszavágtak, és a coinnak sikerült egy ideig fenntartania a nyereségét.

A Dogecoin árelemzése jelenleg 0,08000 dollár körül van, a támaszszintet 0,07888 dollárnál, az ellenállást pedig 0,08092 dollárnál látjuk.

A coin az elmúlt 7 napban több mint 11 százalékot veszített, és ha a medvés nyomás folytatódik, az árfolyam tovább eshet.

A vételi hangulat azonban megélénkülhet, ha a coinnak sikerül áttörnie a jelenlegi ellenállást, és folytatódhat az emelkedő pálya.

A heti technikai elemzés azt mutatja, hogy a DOGE/USD a 20-EMA és az 50-EMA alatt van, ami erős csökkenő tendenciát jelez.

A MACD indikátor a nulla vonal körül mozog, és nincs jelentősebb jele bullish divergenciának.

A Relatív Erősség Index (RSI) szintén 50 alá tendál, ami arra utal, hogy a coin egy ideig még medvés maradhat.

Az 50 hetes MA szintén a 200 hetes MA alatt van, ami megerősíti a Dogecoin közeljövőre vonatkozó medvés kilátásait.

dogecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: András

Legfrissebb bejegyzéseink

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

A PEPE-árfolyam veszélyben? Íme, mit tartogat a hét a mémcoin számára

Mindenkinek a kedvenc mémecoinja jelenleg egy kissé szorult helyzetben van. A PEPE, a Solana-alapú mémcoin, amely a múlt héten sokakat milliomossá tett, már körülbelül három...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!