A Bittrex a hónap végén leállítja az amerikai platformját

-

Tegnap a Bittrex kriptovaluta tőzsdei platform bejelentette, hogy kilenc év működés után április 30.-ig bezárja amerikai platformját.

Ritchie Lai társalapító és vezérigazgató közleményében sajnálatát fejezte ki, hogy az Egyesült Államok jelenlegi szabályozási és gazdasági környezetét figyelembe véve erre a lépésre kényszerül, és megjegyezte, hogy a Bittrex számára „már nem megvalósítható” a további működés.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Megnyugtatta az ügyfeleket, hogy minden pénzösszeg biztonságban van és elérhető a kifizetésre.

„A szabályozási követelmények gyakran nem egyértelműek, és megfelelő megbeszélés vagy egyeztetés nélkül hajtják végre őket, ami egyenlőtlen versenyhelyzetet eredményez” – tette hozzá.

Az elmúlt hetekben és hónapokban az amerikai szabályozók fokozottan felügyelték a kriptovállalkozásokat, ami több figyelemre méltó egyezséget eredményezett a tőzsdék és a SEC vagy a CFTC között.

A Coinbase nemrég hozta nyilvánosságra, hogy Wells Notice-t kapott a SEC-től, míg a Kraken bezárta kriptotőzsdei szolgáltatását, és 30 millió dolláros bírságot fizetett az említett hatósággal kötött egyezség során.

A héten a Binance és annak vezérigazgatója és alapítója, Changpeng Zhao panaszt kapott a CFTC-től, amely szerint be nem jegyzett kripto befektetési termékeket kínáltak az Egyesült Államokban.

zeta

Olvastad már? Mire van szükség a Hedera Hashgraph rallyhoz?

Kiemelt kép: cris wilsongayle

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Dogecoin alapítója csalódott a ChatGPT-4o-ban, Íme, hogy miért

Billy Markus, aki 2013-ban Jackson Palmerrel együtt létrehozta az eredeti mém jellegű Dogecoin kriptopénzt, "Shibetoshi Nakamoto" álnéven aktív X felület felhasználóként tevékenykedik. Számos témát kommentál a...

Hivatalosan is megnyitotta a kapuit az OKX tőzsde Ausztráliában

Az OKX tavaly augusztusban nyitott irodát Sidneyben, most pedig elindították a helyi platformjukat. A keddre bejelentett indulás spot kereskedést tesz lehetővé minden ausztráliai felhasználó számára, míg...

A stablecoinok csökkent aktivitást mutatnak: Mi következik most?

A Bitcoin (BTC) az alacsonyabb időkeretekben a medvék részéről nyomás alatt volt. A feleződés és az azt követő retracement véget érhet, és a nyár egy...

Binance Coin (BNB) technikai elemzés 05.15.

Prémium Binance coin (BNB) A kriptopiacon továbbra is fokozott áringadozás figyelhető meg, a top altcoinok portfóliójában folyamatos ingadozások tapasztalhatók. A top altcoinok azonban továbbra is küzdenek azért, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!