Leállítja népszerű szolgáltatását a Huobi

-

A Huobi bejelentette a Huobi Cloud Wallet szolgáltatásának közelgő bezárását, stratégiai kiigazításra hivatkoznak.

A Huobi kriptovaluta-tőzsde bejelentette, hogy „stratégiai és termékbeli kiigazításokra” hivatkozva 2023 májusában megszünteti Huobi Cloud Wallet platformját.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Huobi támogatási oldalán tett bejelentés szerint a multi-token wallet szolgáltatás karbantartása és frissítése hivatalosan február 13-án szűnt meg.

Azokat a felhasználókat, akik még mindig használják a felhőtárcát, arra ösztönzik, hogy a kirptovalutákat és a non-fungible tokeneket (NFT) utalják át a fő Huobi számlájukra vagy más tárcacímekre.

A Huobi Cloud Wallet kivonási és átutalási funkciói a következő három hónapban működni fognak, ugyanakkor a felhasználókat figyelmeztetik, hogy ne utaljanak digitális eszközöket a felhőtárcájukba. A Huobi Cloud Wallet hivatalos leszerelési dátuma 2023. május 13.

A Huobi Wallet a Huobi Group 200 millió dolláros befektetését követően 2022 májusában iTokenre változott.

A Huobi Cloud Wallet eredetileg 2021 októberében indult a Huobi Wallet egyik funkciójaként, lehetővé téve a felhasználók számára a digitális eszközök privát kulcsok nélküli kezelését.

A letétitárca-szolgáltatás nyújtásának célja a decentralizált pénzügyi (defi) alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz való könnyebb hozzáférés elősegítése volt.

A Huobi Cloud Wallet lehetővé tette a felhasználók számára, hogy a tokeneket privát kulcsok kezelése nélkül tartsák, egy harmadik féltől származó kezelőrendszer pedig letétbe helyezte a felhasználók privát kulcsait.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Huobi Global-felhasználóknak azt hirdették, hogy zökkenőmentes szinkronizációt élvezhetnek a felhőtárca-szolgáltatással, hiszen a tokeneket különféle platformok között mozgathatják, hogy így férjenek hozzá a különböző defi-projektekhez.

A Huobi 2023 januárjában került legutóbb címlapokra, amikor 33 különböző tokent törölt a kínálatából, amelyek számos előfeltételt megsértettek ahhoz, hogy a tőzsdei platformon való jegyzésüket fenntartsák.

A tőzsde az év elején megerősítette terveit, hogy a Justin Sun felvásárlását követő átszervezés részeként a személyzet 20%-át leépíti.


Olvastad már? Bajban lehet a Binance Coin (BNB)?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mitől esik ma a kriptopiac? 140 millió dollárt likvidáltak az elmúlt 4 órában

A kriptopénzek szerelmesei hullámvasúton találják magukat, mivel a kriptopiac az elmúlt nap során zuhanásba kezdett, és a kereskedők zavartan vakarják a fejüket. Az elmúlt hónapokban a...

Ezen mutatók azt sugallják, hogy itt az ideje, hogy vegyünk Bitcoin az áresés közepette

Az alacsony MVRV arány és a magas OI-súlyozott finanszírozási arány kedvező vásárlási lehetőséget mutat a Bitcoin befektetők számára. A Bitfinex kriptotőzsde elemzői szerint több on-chain metrika...

WordPress pluginok veszélyeire figyelmeztet a SlowMist csapata

A SlowMist, egy ismert blokklánc-biztonsági cég nemrégiben adott ki riasztást a megbízható weboldalak ellen indított újabb támadási hullámról, melyek WordPress kiegészítők sebezhetőségeit használják ki. A támadók...

Bikás mém érmék: Pepe, Raboo és Bonk robbanásszerű emelkedésre készülnek

Vendégbejegyzés Az olyan mém érmék, mint a Pepe, a Raboo és a Bonk nem csak túlélnek, hanem virágoznak is, ami potenciális robbanásszerű emelkedésre utal. Különösen figyelemreméltó a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!