Hogyan hat az Ethereum Shanghai frissítés az ETH tulajdonosokra?

-

Az ETH-tulajdonosok türelmetlenül várják az Ethereum Shanghai frissítését, mivel az új magasságokba emeli az Ethereumot a kriptopénzpiacon.

Az ETH-tulajdonosok számára az Ethereum Shanghai frissítése egy várva várt változás, mivel lehetővé teszi a stake-elt pénzeszközök eltávolítását a validátorok számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A stake-ekre gyakorolt hatása mellett az ETH új magasságokba emelkedik a kriptopénzpiacon.

Az Ethereum korábban a proof-of-work konszenzusmechanizmus alapján működött, ami drágává és energiaigényessé tette a bányászati folyamatot.

Egy fúziót követően az Ethereum mechanizmusa a proof-of-workról proof-of-stake-re váltott, amely egy olyan módszer, amely egy elosztott adatbázisba történő bejegyzések érvényesítésére és az adatbázis biztonságban tartására szolgál.

Nos, milyen változásokat hoz az Ethereum Shanghai frissítése az ETH-tulajdonosok számára?

Az Ethereum Shanghai frissítése óriási hatással lesz az ETH-ra 2023 márciusában élesedik a Shanghai/Capella fork.

Jack Niewold, a Crypto Pragmatist, a kriptót alakító narratívákról és eszközökről szóló e-mail hírlevél alapítója nemrég így tweetelt a témával kapcsolatban:

„A teljes ETH-kínálat körülbelül 14%-a van letétbe helyezve, és ez a Shanghai fork után feloldható. Ez néhány embert bearishessé tesz.”

Hétfőn az Ethereum core fejlesztői bevetették az első mainnet árnyékforkot, amelynek célja az ETH-stake kivonási képességének tesztelése volt.

Ezzel az ETH-tulajdonosok egy lépéssel közelebb kerültek a 26 milliárd dollár értékű Ethereumhoz való hozzáféréshez.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Visszavonások és az ETH-fejlesztők viszálya

Míg az Ethereum-merge bevezette a felhasználók számára az ETH befizetésének lehetőségét a hálózatba, a Shanghai frissítés lehetővé teszi, hogy kivegyék a letétbe helyezett coinjaikat.

Az Ethereum fejlesztői közül azonban néhányan úgy vélik, hogy a csapat elsieti a Shanghai frissítést.

Micah Zoltu, egy Ethereum-fejlesztő kijelentette, hogy a jelenlegi Shanghai kód nem teszi lehetővé az ETH-kivonások kompatibilitását, és egy elsietett indítás több problémát fog okozni mind a fejlesztőknek, mind a tulajdonosoknak.

Úgy vélik, hogy az ETH felszabadítása a közvélemény igényeinek engedelmeskedik, és nem annyira az Ethereum hosszú távú egészségéről szól.

Olvastad már? További szigorítás jön az EU-tól – a kriptót birtokló bankokat célozzák

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Jöhet a bitcoin ETF Ausztráliába is

Ausztrália spot Bitcoin ETF-jei az első három évben akár 3-4 milliárd dolláros tőkebeáramlást generálhatnak, legalábbis Jeff Yew, a Monochrome vezérigazgatója szerint, ha Ausztrália legnagyobb tőzsdéje...

Az ETFSwap (ETFS) a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) tovább erősödnek

Vendégbejegyzés Megkezdődik a verseny, hiszen négy neves kriptopénz, nevezetesen az ETFSwap (ETFS), a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) harcol az iparág...

4 érme, amit ne hagyj ki 2024 májusában

Vendégbejegyzés A kriptovaluták sebesen fejlődő világában az altcoinok a digitális valuta-ökoszisztéma kiemelkedő szereplőinek számítanak. A kripto portfóliójukat diverzifikálni kívánó befektetők igen gyakran fordulnak az altcoinokhoz, hiszen...

A Morgan Stanley megemeli a Bitcoin ETF-ek tétjét

A Morgan Stanley nemzetközi befektetési bank több alapnak is lehetővé akarja tenni, hogy felfedezzék a Bitcoin ETF-eket. A Morgan Stanley amerikai multinacionális befektetési bank benyújtotta az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!