Reggeli hírösszefoglaló: A Neo elindítja Bug Bounty programját,A Bitmain megkezdi az új Decred Miner árusítását

-

A Neo hibajavító programot indít, a Bitmain megkezdi a Decred miner árusítását.

A Neo elindítja Bug Bounty programját

A Neo blokkláncprojekt, amely az Ethereumhoz hasonlóan okos szerződések és érmekibocsátások támogatására készült, nemrég elindította a VBP-t, azaz a Vulnerability Bounty Programot, amelybe Twitter csatornájukon invitáltak biztonsági szakembereket remélve, hogy részt vesznek a Neo ökoszisztéma fejlesztésében.

Minden beküldött jelentést kivizsgálnak, majd attól függően, hogy milyen súlyos hibára mutattak benne rá, majd jutalmazzák a beküldőt. Olyan biztonsági rés felderítése, amely jelentős anyagi veszteséget is okozhat akár 10.000 amerikai dollár összeget is érhet.

A Neo a hálózati hibák felderítéséért 5000, egyetlen csomóponthiba felfedezéséért pedig 2000 dollárt is kész fizetni. Alacsony kockázati tényezők észrevételéért 500 dollár alatti jutalom jár, amelyet egyébként Neo érmében térítenek meg.

A Bitmain megkezdi az új Decred Miner árusítását
Forrás: wikimedia.com

A Bitmain kínai bányász hardvergyártó bejelentette, hogy piacra bocsátja az Antminer DR3-t, amely Decred kriptovaluta tranzakciók feldolgozására alkalmas. A Decred (DCR) a Proof-of-Work (PoW) és a Proof-of-Stake blokklánc protokollokon alapul, és jelenleg a 30. legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkezik (333 millió dollár a cikk írásakor).

Az új eszköz 7,8 TH/s sebességre képes a DCR bányászatában, valamivel több mint 1400W villamos fogyasztás mellett – írja a Bitmain egy tweetjében.

Az Antminer DR3 a gyártó weboldalán már megrendelhető, jelenleg 673 dolláros áron. Az első széria kiszállítását a társaság október 8-án kezdi meg, csak a már teljesen kifizetett megrendelésekre.

 

Forrás: news.bitcoin.com

 

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép napod! 

Legfrissebb bejegyzéseink

Az XRP befektetői hangulat a Ripple-SEC ítélet előtt romlik el

A május 3-i emelkedéssel ellentétben a Ripple (XRP) Weighted Sentiment (súlyozott hangulat) visszaesett. A megjelenési időben észrevettük, hogy a mérőszám 1,16-ról 0,64-re esett. Miközben az érték...

A legjobb 5 trendi kripto, amelyet azonnal meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A kriptopénzek iránti megugró érdeklődés dinamikus befektetési környezetet eredményezett. A 2024-es bikafutás folyamatban van, a piaci mozgásokból tőkét kovácsolni kívánó befektetők számára létfontosságú lehet annak...

A Grayscale kifogyott az eladó bitcoinból, fellélegezhet a piac?

A Grayscale Investments GBTC alapja az első pozitív beáramlási napját könyvelte el, miután a Bitcoin ETF-ek bevezetése óta több mint 17,5 milliárd dollárnyi kriptopénzt dobtak...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 05.05.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) újabb bikarallyra spekuláltak a befektetők, mivel az árfolyam május 3-án felfelé ívelő lendületet vett. A növekedés azonban visszaesett, mivel a kriptók királyának...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!