A Coinbase kriptovalutaváltó új lehetőséget biztosít felhasználóinak kriptovaluták vásárlására: csomagokba foglalva vehetnek többféle érmét, valamint egy hasznos információkat szolgáltató rendszert is bevezetnek, amely segítségével az ügyfelek értesüléseket szerezhetnek a vezető kriptopénzekről, A Coinswitch platform segítségével pedig már anélkül is igénybe vehetik a felhasználók több tőzsde szoltáltatását, hogy fiókot hoznának létre azokon. 

A Coinbase információkat kínál a vezető kriptovalutákról, elindul a Coinbase Bundle

A héten az amerikai székhelyű Coinbase tőzsde, amely eddig az új érmék hozzáadása kapcsán mutatott konzervatív hozzáállásáról volt ismert bejelentette, hogy növeli kínálatát – írta a news.bitcoin.com.

Most a cég elindítja a Coinbase Bundle-t, amely többféle kriptovalutát tartalmaz egy csomagban, és a befektetők már 25 dollárért is megvehetik. Az ügyfeleknek lehetősége nyílik a csomagok eladására és továbbítására is.

Forrás: news.bitcoin.com

Ezek a kriptovaluta csomagok, melyektől a Coinbase a kriptopiac aktivitásának robbanásszerű növekedését várja, néhány héten belül elérhető lesz mind az Európából, mind az Egyesült Államokból regisztrált, hitelesített személyazonosságú felhasználóknak.

A San Franciscó-i székhelyű tőzsde nemrég szintén bejelentette, hogy ügyfeleinek részletes kereskedési információkat szolgáltat az 50 vezető kriptopénzről.

A szolgáltatás tartalmazza majd az egyes érmék leírását, whitepapír és hivatalos weboldalra mutató linkeket, árfolyamadatait és a piaci kapitalizációit is – írta a The Verge.

A platform a Coinbase Learn rendszerben szolgál majd, miután a váltó elismerte, hogy még mindig a „mi is az a kriptovaluta?” kérdés hangzik el felhasználóiktól leggyakrabban.

 

A Coinswitch felhasználói több tőzsdén is kereskedhetnek

Egy új aggregációs oldal, a Coinswitch, lehetőséget nyújt ügyfelei számára arra, hogy azok több különböző platformon is kereskedhessenek kriptovalutákkal, úgy mint Changelly, Idey, Hitbtc, Kucoin, és még csak nem is kell fiókkal rendelkezniük ezeken.

Forrás: wikimedida.com

A Coinswitch segítségével a felhasználók a legjobb árfolyamon végezhetnek kriptovaluta tranzakciókat, csupán a megfelelő kriptotárca kell címeket megadniuk.

A felület ráadásul könnyedén weboldalba ágyazható widgetet is elérhetővé tesz, amely segítségével egy kis egyedi kriptovaluta váltó, és fizetési platform is kialakítható, kódolási ismeretek nélkül – számol be a szolgáltatásról a Sludgefeed.

Ilyen platformok adják a Coinswitch bevételének 50 százalékát, valamint ajánlói programmal is rendelkeznek, amelyben a résztvevők 25 százalékos BTC jutalomban részesülnek.

A fejlesztők szerint már több mint 100 weblapra integrálták ezt a lehetőséget. A jelentés szerint a projekt mögött olyan nagy kockázatitőke-befektetők állnak, mint például a Sequoia.

Forrás: news.bitcoin.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép estéd!