Dogecoinnal is lehetne fizetni a Starlink internetszolgáltatásáért

-

Mindössze négy hónappal azután, hogy az elektromos járműveket gyártó Tesla elkezdte elfogadni a Dogecoint fizetőeszközökként áruvásárlásra, Elon Musk bejelentette, hogy tervezi a fizetési lehetőség kiterjesztését űrkutatási vállalatára, a SpaceX-re is.
Musk, a SpaceX és a Tesla vezérigazgatója 2019 óta elkötelezett támogatója a DOGE ökoszisztémának, és azóta nyilvánosan is kifejezte már érdeklődését a memecoin elfogadása iránt a több milliárd dolláros vállalkozásaiban.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Történelmileg Musk DOGE-párti tweetjei azonnali és pozitív hatást gyakoroltak a DOGE piaci árfolyamára, mivel a befektetők megpróbálták meglovagolni a hype-ot.


Azonban a SpaceX tervéről szóló legutóbbi bejelentés, miszerint DOGE fizetéseket fogad el árucikkekért, nem volt jelentős hatással az árfolyamra a gyengélkedő kriptopiacon.
Sőt, a Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai azt mutatják, hogy a DOGE több mint 55%-ot veszített az értékéből május 8. és május 13. között, és a cikk írásakor 0,08077 dolláron kereskedik.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

2021 decemberében a DOGE 25%-ot erősödött, miután Musk megerősítette, hogy a Tesla elfogadja a DOGE-t fizetőeszközként.
A vállalkozó elárulta, hogy szerinte a DOGE jobb mindennapi fizetési lehetőség a bitcoinhoz képest.


Ha a dolgok a tervek szerint alakulnak, Musk végül talán elkezdi engedélyezni a DOGE fizetést a Starlink előfizetésekért.
Musk nemrégiben nyilvános figyelmeztetést adott ki egy folyamatban lévő átverés ellen, amelyben támadók deepfake technológiát használnak a vállalkozó megszemélyesítésére és hamisított videók népszerűsítésére.

Az eredetileg a Twitteren megosztott, Muskról készült deepfake videó egy kriptopénz platformot népszerűsített, amely a kripto betétekre 30%-os hozamot ígért.

Olvastad már? Oroszország a kriptovaluták használatát fontolgatja

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!