A BNB Chain és az Avalanche is elérhető már a Coinbase Walletből

-

A Coinbase hozzáadta a BNB Chain és az Avalanche hálózatokat a Coinbase Wallet támogatott hálózatainak listájához, ami sokkal nagyobb hozzáférést biztosít a kereskedőknek a Coinbase tőzsdén nem jegyzett tokenekhez.
A tőzsde keddi blogbejegyzése azzal büszkélkedik, hogy a hozzáadott funkció hozzáférést biztosít „több ezer tokenhez”, ami „nagyobb választékot jelent, mint amit a legtöbb hagyományos központosított tőzsde kínálni tud”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BNB Chain és Avalanche hozzáadásával a támogatott hálózatok száma négyre emelkedik, beleértve az Ethereumot és a Polygont is.


A tárca azon felhasználói, akik on-chain kereskedni szeretnének, négy hálózaton használhatják a Coinbase saját alkalmazáson belüli decentralizált tőzsdéjét (DEX).
Token bridge szolgáltatás egyelőre nem érhető el. A Coinbase Wallet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját maguk tárolják kriptóikat, és hozzáférést biztosít a blokkláncokhoz, szemben a Coinbase központosított platformján elérhető funkciókkal.
A Coinbase platformján jelenleg csak 173 token szerepel. Ezek a számok elhalványulnak a négy hálózaton elérhető több ezerhez képest, amelyekhez a Coinbase Wallet felhasználói most hozzáférhetnek.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A tőzsde kijelentette, hogy az elkövetkező hónapokban „még többféle hálózaton fogják lehetővé tenni a csereügyletek lebonyolítását”.

„Nemcsak a kereskedés fog bővülni, hanem tervezzük a bridge szolgáltatások támogatásának hozzáadását is, ami lehetővé teszi a tokenek zökkenőmentes mozgatását több hálózaton keresztül.”

A bridge használata a tokenek hálózatok közötti küldését jelenti anélkül, hogy egy központosított tőzsdén (CEX) keresztül haladnának. A népszerű tokenhidak közé tartozik a Multichain és a Wormhole.
Bár először csak kisszámú felhasználó számára elérhető, a Coinbase a Web3 tárcát és a mobilalkalmazás böngészőjét is bevezette.
Ez hozzáférést biztosít a mobil kereskedők számára a támogatott hálózatok DEX-einek széles ökoszisztémájához a Coinbase sajátján túl.

A BNB Chain 74 milliárd dolláros, míg az Avalanche 68,5 milliárd dolláros kereskedési forgalmat bonyolított az elmúlt 24 órában a CoinGecko szerint.

Olvastad már? Bitcoin, Ethereum technikai elemzés – 30.000 dollár fölé mászott a bitcoin

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!