222%-kal ugrott meg a kriptotetoválások iránti érdeklődés

-

Mivel a kriptovaluták, a bitcoin, a decentralizált pénzügyek (defi) és a non-fungible token (NFT) technológia rendkívüli növekedést tapasztalt az elmúlt évben, a kriptotetoválások iránti érdeklődés is nagymértékben megnőtt.
A Crypto Head által nemrég közzétett tanulmány szerint a kriptovalutákkal kapcsolatos, tetoválásokra irányuló keresések 222%-kal ugrottak meg az elmúlt egy évben.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A tanulmány szerint egyre nagyobb az érdeklődés a kripto- és bitcoin-tetoválások iránt

A Crypto Head által közzétett és a Bitcoin.com News-szal megosztott jelentés szerint az emberek jobban érdeklődnek a kriptóval kapcsolatos tetoválások készíttetése iránt, mint tavaly.
A Crypto Head tanulmánya a Google keresési volumen és az Instagram hashtag adatait elemezte, amelyek azt mutatják, hogy a kriptotetoválások iránti érdeklődés 222%-kal nőtt az elmúlt 12 hónap során.
A kutatási eredmények szerint 1900 lekérdezésben szerepelt a „kriptotetoválás” keresőszó.


A „Bitcoin tetoválás” kifejezésre viszont 1600 keresés érkezett az elmúlt 12 hónapban, a „dogecoin tetoválás” kifejezésre pedig 700 keresés. Eközben a második legnagyobb kriptoeszköz, a piaci kapitalizáció szempontjából az ethereum (ETH) kapta a legkevesebb, tetoválással kapcsolatos lekérdezést.

A Google keresési adatainak felhasználása mellett a Crypto Head kutatói az Instagramból származó mérőszámokat is megvizsgálták.


A jelentés megállapításai szerint a bitcoin (BTC) tetoválással kapcsolatos témák az Instagram közösségimédia-alkalmazáson is uralkodnak, 986 poszthoz csatolták a „#bitcointattoo” hashtaget.
Nagyjából 956 Instagram-posztban szerepelt a „#cryptotattoo” hashtag, és mindössze 11 poszt tartalmazta a „#dogecointattoo” hashtaget. Ismét a „#ethereumtattoo” hashtag volt a legkevésbé népszerű hashtag az Instagramon, összesen csak hat posztot tartalmazott.
A Crypto Head által közzétett kutatáson kívül más közösségimédiap-latformok, mint például a Facebook és a Twitter, számos „#cryptotattoo” hashtaggel ellátott posztot mutatnak.

A „#bitcointattoo” hashtag a Twitterhez hasonló közösségimédia-platformokon is igen releváns, mivel az elmúlt években rengeteg magánszemély osztott meg képeket Bitcoin-tematikájú tetoválásairól.

Olvastad már? Továbbra is tartja a 40.000 dollárt a bitcoin

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!