A Binance 10 millió dollárt adományoz Ukrajnának

-

A Binance, a kereskedési volumen alapján legnagyobb kriptopénztőzsde bejelentette, hogy egy sor humanitárius segélyakciót fog végrehajtani az Ukrajnában lakók támogatására.
A tőzsde közölte, hogy legalább 10 millió dollárt adományoz az ukrán nép megsegítésére a Binance Charity Foundationön keresztül.
A Binance azt is bejelentette, hogy elindít egy kriptopénzalapú crowdfunding oldalt az ukrán ügynek szánt adományok koordinálására.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance humanitárius adományt ajánl fel Ukrajnának

A Binance, a kriptopénzszféra egyik vezető tőzsdéje bejelentette, hogy a jelenlegi konfliktus fényében segíteni kíván az ukrán népnek.
A tőzsde bejelentette, hogy legalább 10 millió dollárt adományoz a konfliktus közepette az ukrán állampolgárok helyzetének javítását célzó humanitárius erőfeszítések támogatására.
Az adományt, amelyet a Binance Charity Foundation fogja átadni, az országban jelen lévő nonprofit és kormányzati szervezetek között fogják szétosztani.
Ezen szervezetek között van az UNICEF, amely már régóta együttműködik a tőzsdével humanitárius ügyekben.
Az alapok egy részét kezelő további szervezetek közé tartozik az UNHCR, az ENSZ Menekültügyi Ügynöksége, az Isans és a People in Need, amelyek a lakóhelyüket elhagyni kényszerült gyermekek és családjaik támogatására összpontosítják majd erőfeszítéseiket.

Humanity First – Ukrajnai Sürgősségi Segélyalap

A szintén adományozni kívánó harmadik felek segítségének koordinálása érdekében a Binance elindította a „Humanity First – Ukraine Emergency Relief Fund” nevű crowdfunding-kezdeményezést, ahol bárki elhelyezheti kriptopénzének egy részét erre a kezdeményezésre.
A tőzsde szerint ezeket az összegeket arra fogják fordítani, hogy „segítsenek a menekültek és a gyerekek sürgősségi segélyezésében, valamint a helyszíni logisztika támogatásában, mint például az élelmiszer, üzemanyag és a menekültek ellátása.”
A Binance már 16.042 BNB-t adományozott ebbe az alapba, ami az adományozás idején 6 millió dollárnak felelt meg. Más adományozók is hozzájárultak már az alaphoz.
A cikk írásakor több mint 370 tranzakciót hajtottak végre az ehhez az alaphoz kapcsolódó címekre, az adományozott összeg pedig 148,25 BTC-t tett ki, ami körülbelül 6.443.051 dollár értékű.
Nem a Binance volt az egyetlen szereplő, aki az ukrán konfliktussal kapcsolatos adományokat koordinálta.
Az ukrán kormány szombaton kezdett el közvetlenül kriptopénzadományokat kérni, a közösségi médiában közzétett saját címeken keresztül, ahol bitcoint, ethert és USDT-t fogadnak el.

A kriptoközösség már több mint 10,6 millió dollárt adományozott a fent említett címekre irányított 13.670 tranzakcióban.

Olvastad már? Az LBank Tőzsde listázza a Hungarian Vizsla Inu Tokent 2022 Március 7.-én

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Hong Kong-i rendőrség négy embert keres a kripto befektető elrablása miatt

Az ügyet ismerő személyek szerint a támadás egy 1,9 millió dolláros kripto befektetési vitához kapcsolódott, amelyben az áldozat érintett volt. A hongkongi rendőrség négy férfit keres,...

Az Ethereum bikák kiszoríthatják a medvéket a piacról?

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt 24 órában 7,30%-kal csökkenhetett, de egy kulcsfontosságú mutató értékelése azt sugallta, hogy a csökkenés hamarosan véget érhet. Az indikátor, amiről...

Top 3 új kriptovaluta 2024-ben | A vadászat az 1000% potenciálért💎

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás soha nem látott izgalmat váltott ki a kriptovaluták piacán, a befektetők pedig a következő nagy dobás után kutatnak. A rengeteg lehetőség közül három...

Worldcoin (WLD) technikai elemzés 05.12.

Prémium Worldcoin (WLD) A Worldcoin (WLD) árfolyama dupla feneket képzett egy kulcsfontosságú támaszszint körül, ami potenciális felhalmozódásra utal. Amennyiben az OpenAI hétfői élő közvetítése pozitív hatással lesz a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!