Az LBank Tőzsde listázza a Hungarian Vizsla Inu Tokent 2022 Március 7.-én

-


Vendégbejegyzés


A Hungarian Vizsla Inu a legnagyobb digitális tőzsdére kerül, ahol magyar kriptovalutát eddig jegyeztek.
Az LBank neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen a CoinMarketCap tőzsde toplistájának 23. helyén szerepel, ezt presztízsének, a szolgáltatás minőségének és forgalmának is köszönheti.
Több, mint 6 millió felhasználója napi 1 milliárd dolláros forgalmat bonyolít le, az ő látóterükbe kerülhet most be a legnépszerűbb magyar kriptovaluta.
A 2015-ben alapított hongkongi székhelyű LBank főleg az ázsiai piacot szolgálja ki, emellett az egész világról elérhető a befektetők számára.
A HVI/USDT pár kereskedése március 3-i bejelentést követően március 7-én kezdődik.
A 9 hónappal ezelőtt indított magyar tokent 2021 augusztus végén listázták először centralizált tőzsdén, hamarosan pedig ötödik alkalommal is megtörténik.

„Ez az eddigi legkomolyabb tőzsde, amire bekerültünk, igy jelentős növekedést remélünk, a közvetlen célunk azonban nem ez. Minél több tőzsdén jelen vagyunk, annál többen ismerik meg a projektünket és a saját fejlesztésű NFT (Non-Fungible Token) piacterünket. Ebben minden új elismert tőzsde komoly tényező lehet.” – mondta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Kádár Dániel.

A HVI felhasználási lehetőséggel, vagy ahogy mondani szokták, utilityvel is bír, mégpedig az NFT szegmensben. Az NFT a tulajdonjog nyilvántartásának új, intézményektől és szervezetektől független módja.
Nem véletlen, hogy az NFT a legerősebb befektetési trendek közé tartozik.
A Hungarian Vizsla Inu tokent „üzemanyagként” használó VizslaMarket a menhelyeket és az állatkerteket vezeti be az NFT-k gyümölcsöző piacára.
Legújabb partnerük Közép-Európa legnagyobb tengeri akváriuma, a Tropicarium.

„Megtiszteltetés, hogy az LBankon listáznak, hiszen igazi felsőkategóriás tőzsdéről van szó. A tervünk továbbra is az, hogy újabb és egyre elismertebb tőzsdékre kerüljünk be.” – tette hozzá Kádár Dániel.

További információ:
Kádár Dániel – gazdasági és jótékonysági menedzser, Hungarian Vizsla Inu (HVI)
[email protected]
Website: https://vizslainu.com/
NFT Market: https://vizslamarket.io/
Telegram: https://t.me/hungarianvizslainucoin
Instagram: https://instagram.com/hungarian_vizsla_inu_official
Twitter: https://twitter.com/hunvizslainu
Facebook: https://www.facebook.com/groups/188822129774638
Reddit: https://www.reddit.com/r/Hungarianvizslainu/


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

Rekordot döntött a kisebb bitcoin-tulajdonosok száma

Az FTX tőzsde csődjének az utóhatásai között olyan pozitív fejleményeket is találni, mint a 10-nél kevesebb bitcoint tartalmazó címek számának a megnövekedése. A kisebb befektetők...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!