50%-ot nőtt a SHIBA INU a kriptopiac szárnyalása közepette

-

A Shiba Inu a kriptopiac legnagyobb erősödői közé tartozik, mivel a token ára 50%-ot robbant a nap folyamán.
A Shiba Inu (SHIB) árfolyama a CoinGecko adatai szerint lenyűgöző 50%-kal ugrott meg az elmúlt nap során.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A népszerű mém érme a cikk írásakor 0,00003058 dolláros napi csúcsot ért el, és a sajtó idején 0,0000303 dolláron kereskednek vele, ami január 18. óta nem látott szint.
Jelenleg a SHIB a világ 14. legnagyobb kriptoeszközének számít a maga 15,1 milliárd dolláros piaci értékével, a legutóbbi felfutással pedig az elmúlt hét napban összesen 30%-os nyereségen van túl.
A Shiba Inu kereskedési volumene is jelentősen megnőtt – az elmúlt 24 órában több mint 2,5 milliárd dollárnyi kereskedéssel a hatodik legnagyobb forgalmú kriptopénz volt a tether (USDT), a bitcoin, az ethereum, a Binance USD és az XRP mögött.

A SHIB azonban még mindig messze van attól, hogy visszatérjen a tavaly október végén regisztrált 0,00008616 dolláros történelmi csúcsához. A coin 68,2%-kal van távolabb a történelmi szintektől, és az elmúlt hónaphoz képest még mindig 3,8%-os csökkenésben van.
Több más mém témájú kriptovaluta is emelkedik, például a Floki Inu és a Floki One 17,4%-kal, illetve 8,7%-kal ugrott meg.
A Dogecoin (DOGE), az eredeti mémérme 5,6%-kal emelkedett ugyanebben az időszakban.

A kriptopiacok fellendülnek

A teljes kriptopiac nagyrészt „zöldben van” a mai nap folyamán, a bitcoin megközelítette a legutóbb január 20-án látott 43.000 dolláros szintet, az Ethereum pedig visszaszerezte a 3000 dollárt.
A cikk írásakor a vezető kriptopénz 1,9%-os emelkedést mutat az elmúlt napban, 42.522 dolláron cserélve gazdát; az Ethereum 1,6%-os emelkedést mutat, 3.076 dolláron kereskednek vele.
A többi tíz legnagyobb kriptopénz közül az XRP 12,9%-ot erősödött az elmúlt 24 órában, a Cardano (ADA) 4,5%-kal szökött fel, míg a Terra és a Polkadot (DOT) 3,1%-kal, illetve 2,7%-kal emelkedett.

Az összes kriptovaluta együttes piaci kapitalizációja hétfőn visszakúszott 2 billió dollár fölé, a bitcoin pedig a piac közel 40%-át uralja.

Olvastad már? Ray Dalio milliárdos szerint a kormányok be fogják tiltani a bitcoint

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Toplist Coin

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Polkadot (DOT) technikai elemzés 05.02.

Prémium Polkadot (DOT) A legjobban teljesítők között a Polkadot ígéretes fellendülési lehetőséget mutat, mivel leküzdi a kínálati hullámot. A Polkadot (DOT) árfolyama a bikás fordulat lehetőségével lassan lendületet...

Lengyelországban terjeszkedik a Dél-afrikai VALR tőzsde

A VALR, Dél-Afrika legnagyobb kriptotőzsdéje hamarosan Lengyelországban is kínálni fogja kriptovaluta szolgáltatásait, és aktívan keresi a lehetőségeket más joghatóságokban is szerte a világon. A Reutersnek adott...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!