Mark Zuckerberg lebukott – itt van, honnan lopta a metaverse ötletét

-

Az utóbbi idők egyik legnagyobb slágere lett, amikor a Facebook Metára változtatta a nevét. Meglepő? Nem. Egy olyan szolgáltatásról van szó, amit a Föld lakosságának több mint negyede használ (de legalábbis ismer, és naponta kapcsolatba kerül vele).

Egyáltalán nem csodálkozásra méltó tehát, hogy ha ilyen nagy változás történik a vállalat életében, akkor az hirtelen az egész világon beszédtémává válik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Olyannyira komoly marketinget építettek a témának, hogy saját videósorozatokban magyarázzák el, mi ez a Meta, miért hívják így, és hogy mi az a Metaverzum, vagyis az az elgondolás, amely mentén a Faebook (bocsánat – Meta) a jövő digitális közösségi világát elképzeli.
A laikus olvasó számára mindez úgy csapódhat le, hogy Mark Zuckerberg egy zseniális elme, aki olyan egyedi gondolattal állt elő, amelynél egyedibbre maga Steve Jobs vagy Elon Musk sem volt képes.

Nem ez lenne az első eset, hogy más tollával ékeskedik

Mi azonban a Kriptoworldnél – de a kriptoközösségben is – jól ismerjük MZ múltját, jól tudjuk: ha valami világrengető dologgal áll elő, amögött nem feltétlenül állnak saját gondolatok.
Éppen ezért még a hírek megjelenését megelőzően komoly magánnyomozásba kezdtünk, amelynek részleteivel nem szeretnénk untatni a nagyérdeműt, rögtön a végeredményre térünk.
Szóval az a helyzet, hogy sejtéseink tökéletesen beigazolódtak, Mark Zuckerberg ezt a teljes Metaverzum-ötletet ellopta!
Az eredeti elképzelést úgy hívják, hogy UNIVERZUM, ez egy 100%-ig realisztikus világ, amelyben az emberek interakcióba léphetnek egymással, beszélhetnek, tanulhatnak, alkothatnak, csapatban dolgozhatnak, szórakozhatnak.
A nagyszabású nyomozás során az is kiderült, hogy ennek az UNIVERZUM nevű világnak egyetlen fejlesztője van, akit úgy hívnak, hogy Isten.


Mi ez? A Kriptoworld legújabb rovata, amelyet azért hoztunk létre, hogy a komoly pénzügyi hírek közé becsempésszünk egy-két felüdítő baromságot és görbetükröt mutassunk a clickbaitnek. A lényeg persze ott van ezekben a cikkekben is, csak tudni kell olvasni a sorok között. Ez a rovat harmadik bejegyzése, a továbbiak ide kattintva elérhetők.

Ha legalább megmosolyogtatott a történet, oszd meg a Facebookon, hogy mindenkihez eljusson 😉

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Kiemelt kép: hellcrisis_619

Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!