180 ezernél lehet a következő felugrás csúcsa?

-

Több Bitcoin-vásárlásról kell beszámolni a jövő héten, jegyzi meg egy elemző, miközben a figyelem egyre inkább a BTC rekorddöntésének csatájára összpontosul.
A Bitcoin (BTC) csütörtökön találgatásra késztette a kereskedőket, mivel az 50.000 dollár egyre ingatagabbnak tűnt mint új támasz.

BTC/USD 1 órás gyertya diagram (Bitstamp). Forrás: TradingView

A kripto „látványos” szeptembert tapasztal

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai a BTC/USD árfolyamát követték nyomon, ahogy az 50.000 dolláros határt keresztezte, miután közel két hét óta először tért vissza rá.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legnagyobb kriptopénz 4,5%-os nyereséget ért el a nap folyamán, ezeket azonban a top 10 altcoin közül három is megelőzte, amelyek mindegyike 7% felett teljesített.
A nagyrészt pozitív háttér előtt a kereskedők érthetően bullishak voltak a Bitcoin kilátásaival kapcsolatban.
„50k fölé törés = 58-60k következik. A 200D MA felett ül, ami most támaszként működik” – foglalta össze Pentoshi a Twitter-követőinek.

„Ezen magasságok felett a 3x tűnik észszerűnek, ami 180k körül van. Nem mész új ATH-t csinálni 10%-os nyereségért. Az utolsó tartományba való kitörés határán [vagyunk].”


A 180.000 dolláros BTC ár sokak számára furcsa kilátás, és még az optimistább 135.000 dolláros minimális célt is veri, amelyet a stock-to-flow-készítő PlanB 2021 végére tűzött ki.

„A szeptember eddig látványos hónap volt a kripto számára” – tette hozzá a Rekt Capital kereskedőtársa.

Ahogy arról a Cointelegraph is beszámolt, a hónap első két napja éles ellentétben áll a szeptemberre vonatkozó történelmi normákkal, amely mindig is a kriptopénzpiacok gyenge hónapja volt.

Előretekintve, az intézményi jelentések még izgalmasabbá tehetik a következő heteket.
„Sok nagy és fontos intézmény vásárolt bitcoint a nyár folyamán” – jegyezte meg Mike Alfred, a BrightScope & Digital Assets Data alapító vezérigazgatója.

„Szeptember 7. és november 19. között fogják bejelenteni a vásárlásaikat. Élvezzétek a tűzijátékot”.

A kripto szünetelteti az emelkedést, a Cardano minden idők legmagasabb szintjén van

Az altcoinok közül a Cardano ada tokenje és az ether (ETH) szintén szünetet tartottak a saját bullish hullámzásukban a cikk írásakor.
Az ADA/USD a nap folyamán korábban új történelmi csúcsot ért el, míg az ETH/USD megközelítette a 3800 dollárt – május óta a legmagasabb szintet.

Ahogy a Cointelegraph a héten kiemelte, a Polkadot DOT-ját a következő altcoinként tippelik, amely jelentős emelkedést érhet el.

Olvastad már? Az ada ára először éri el a 3 dollárt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bikás mém érmék: Pepe, Raboo és Bonk robbanásszerű emelkedésre készülnek

Vendégbejegyzés Az olyan mém érmék, mint a Pepe, a Raboo és a Bonk nem csak túlélnek, hanem virágoznak is, ami potenciális robbanásszerű emelkedésre utal. Különösen figyelemreméltó a...

Új funkcióval oldaná meg a Solana a hálózati túlterhelést

Az Anza, a Solana mögött álló fejlesztőcsoport a teszthálózaton egy új frissítés, az Agave v1.18.12 bevezetését javasolta. Ez az új verzió egy központi tranzakciós ütemezővel...

Jöhet a bitcoin ETF Ausztráliába is

Ausztrália spot Bitcoin ETF-jei az első három évben akár 3-4 milliárd dolláros tőkebeáramlást generálhatnak, legalábbis Jeff Yew, a Monochrome vezérigazgatója szerint, ha Ausztrália legnagyobb tőzsdéje...

Az ETFSwap (ETFS) a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) tovább erősödnek

Vendégbejegyzés Megkezdődik a verseny, hiszen négy neves kriptopénz, nevezetesen az ETFSwap (ETFS), a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) harcol az iparág...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!