Részvénytársasággá válna a Binance.US

-

Changpeng Zhao egy interjúban elmondta, három éven belül teljesen önállósítaná az amerikai üzletágat.
Zhao úgy véli, a tőzsde zavartalanul fog tovább működni a mostani szabályozói kellemetlenségek után is, így a részvénytársasággá válás logikus lépés.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tavalyi évben a tőzsde 800 millió és 1 milliárd dollár közötti profitot termelt. Zhao pedig úgy fogalmazott, „ők is megteszik azt, ami a Coinbase”.
A bejelentés nem sokkal azután történt, hogy a szingapúri pénzügyi felügyelet figyelmeztetést adott ki az állampolgárok számára a tőzsdét illetően.
A Binance felkerült egy listára, amelyen olyan cégek vannak, amelyek hamisan állítják, hogy felügyeltek az ország hatóságai által.
A jelenlegi információk alapján a Binance ázsiai részlege, amely Szingapúrban is elérhető, nem a fő Binance platformon keresztül működik.
Ők idén júniusban nyújtottak be kérvényt a szabályozó hatóságokhoz, hogy fizetési szolgáltatásokat nyújthasson. Előtte már 2020 februárjában is megpróbálták megszerezni ezt az engedélyt.
A felügyelet szóvivője szerint azért került tiltólistára a tőzsde platformja, mert elmulasztották beszerezni ezeket az engedélyeket.

„A Binance a megfelelő engedélyekkel kell, hogy rendelkezzen, ha a szingapúri állampolgároknak akar pénzügyi szolgáltatásokat nyújtani.”

A Binance beadványa elbírálás alatt van, a szóvivő szerint a tőzsde meg tud felelni a követelményeknek.
A Binance egyre nagyobb figyelmet kap újabb an a világ hatóságaitól, az elmúlt hónapokban Anglia, USA, Kanada, Japán, Olaszország és Thaiföld részéről is figyelmeztetésben részesült.

 
Minden alkalommal határozottan kijelentették, hogy kifejezetten együttműködnek mindenben a hatóságokkal, elkötelezettek a törvény betartásában.
Ha további információkra vagy kíváncsi a Binance-szel kapcsolatban, látogass el bátran a Binance Klub Hungary weboldalára.

Olvastad már? 2017 óta nem volt ilyen alacsony BTC-készlete a Coinbase-nak

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: teknoxhaber com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!