Jack Dorsey beépítené a Lightning-hálózatot a Twitter-be vagy a BlueSky-ba

-

A hónap elején Dorsey elárulta, hogy a Square egy nyílt forráskódú hardveres Bitcoin-pénztárcát tervez fejleszteni.
Jack Dorsey, a Twitter közösségi média hálózat és a Square pénzügyi szolgáltató társaság társalapítója megerősítette, hogy a Bitcoin Lightning-hálózatának integrálását tervezi legalább az egyik vállalkozásánál.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Június 11-én egy Twitter-felhasználó azt kérdezte Dorsey-tól, hogy tervezi-e integrálni a Lightning-hálózatot a Twitter-be vagy a BlueSky-ba – egy decentralizált közösségi hálózatba, amelyet a Twitter 2019 óta fejleszt.

„Csak idő kérdése” – válaszolta Dorsey.


Dorsey megjegyzése elég homályosnak tűnik, mivel nem derül ki világosan belőle, hogy az egyik, a másik, vagy mindkét vállalat estében tervezik implementálni a frissítést.
Egy „mklad” nevű Twitter-felhasználó úgy gondolja, hogy Dorsey Lightning mellett álló megjegyzései a Tidal-al – Jay-Z zenei streaming platformjával – lehetnek összefüggésben, amelyet a Square nemrégiben vásárolt meg.
A Square a közelmúltban elkezdte kibővíteni saját, digitális eszközökkel kapcsolatos tevékenységeit.
A hónap elején Dorsey elárulta, hogy a Square egy nyílt forráskódú, nem őrizet alatt álló Bitcoin hardverpénztárcát szándékozik fejleszteni.

Másnap a Cointelegraph arról számolt be, hogy a Square leszerződött a Blockstream blokklánc-infrastruktúra céggel, illetve, hogy a Square 5 millió dollárt tervez befektetni egy napenergiával működő Bitcoin-bányászati ​​létesítménybe.
Dorsey már régóta állítja, hogy a Bitcoin-bányászat ösztönzi a megújuló energiák elfogadását és innovációját, ennek megfelelően a Square decemberben 10 millió dollárt fektetett be a Bitcoin Clean Energy Investment Initiative-be.

Olvastad már? Jól megy a bitcoinnak, miközben az amerikai infláció 13 éve nem látott magasságokba szökött

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedik ma a Shiba Inu (SHIB) árfolyama?

A Shiba Inu a hét folyamán jelentős fejlődéssel visszaszerezte a 0,00002501 dolláros szintet. Az elmúlt 24 órában a Shiba Inu piaci értéke elérte a 0,00002501...

Felejtsük el a munkánkat: Ez az öt altcoin 2025-re egy jachtot fog érni Neked

Vendégbejegyzés A folyamatosan változó monetáris világban öt alternatív altcoin kivételes ígéretet mutat arra, hogy 2025-re jelentős pénzügyi nyereségre tehet szert. A 2024-es bikafutás teljes lendületében ezek a...

A Ripple vezérigazgatója továbbra is támogatja az Ethereumot

Mivel a SEC vizsgálja, hogy bizonyos ETH tranzakciók értékpapírnak minősülnek-e, a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse egy Michael Arringtonnak adott interjúban támogatta az Ethereumot, hogy nem...

A Bitcoin bálnák egy nap alatt 2,8 milliárd dollár értékű BTC-t zsákmányoltak be

A Bitcoin 60.000 dollár alá történő visszahúzódása „buy the dip" lehetőségnek bizonyult a bálnák számára. A Bitcoin közelmúltbeli piaci korrekciója, amely a világ legnagyobb kriptopénzét az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!