Elindult a Binance Peer-to-Peer kereskedelmi oldala

-

A Binance pénteken bejelentette, hogy elérhetővé vált peer-to-peer (P2P) kereskedelmi oldala.
A Binance P2P platformja lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül egymás között kereskedjenek kriptopénzeket, jelenleg bitcoint, ethert, BNB-t, BUSD-t és USDT-t, költségektől mentesen.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

A platform elsőként 2019 októberében volt elérhetővé a Binance mobilalkalmazásán. Azóta „több mint 300 millió dollárnyi cserét dolgozott fel, és világszerte egyre több felhasználó és kereskedő érdeklődik iránta.”
Így néz ki az oldal kezelői felülete:

Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója és társalapítója elmondta:

„A P2P kereskedés sokkal rugalmasabb modell a kripto-fiat kereskedés szempontjából és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy maga válassza ki a kriptopénzt, a mennyiséget és a fizetési rendszert.”

„Látjuk az ebben rejlő lehetőséget, amely decentralizált módon gyorsíthatja a kripto terjedését. Úgy tervezünk, hogy 2020 végére több mint 30 országban lesz elérhető a P2P kereskedelmi szolgáltatás.”

Olvastad már? A nagyobb tőzsdéken zajlik a kriptokereskedelem harmada

Forrás: cryptoglobe.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül. A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás...

Az Ethereum „nagy csalódás” – A szakértő kemény ítéletet mond!

Miközben a Bitcoin (BTC), a vezető kriptopénz a 60.000 dolláros küszöb alá süllyed, elemzők szerint a BTC elérhette a csúcsot ebben a ciklusban. Az Ethereum (ETH)...

Májusban hirdetik ki, hogy mekkora kártérítést kell fizetnie a becsődölt Terraform Labs alapítójának

A SEC azt javasolta, hogy Do Kwon és a Terraform Labs körülbelül 5,3 milliárd dollárt fizessen vissza jogtalan nyereség, előzetes kamat és polgári büntetés címén,...

Újabb kódhibát találtak egy defi protokollban, de most negyedmillió dolláros jutalom járt érte

Egy kiberbiztonsági szakértőt 250.000 dolláros jutalmat kapott egy olyan defi sérülékenység felderítéséért, amelynek révén a hackerek a múltban milliókat lophattak el a különböző kriptovaluta protokollokból. Manipulálható...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!