FRISSÍTÉS: Mégsem a Ponzi-rendszer okozza a mostani viszonyokat?

-

A bitcoin nemrég bekövetkezett árcsökkenése nem a 3 milliárd dolláros kínai Ponzi miatt következett be – legalábbis ezt állítják a TokenAnalyst kriptoelemző cég kutatói.

Kriptoelemzők: nem a PlusToken az oka

A Bloomberg beszámolója szerint Sid Shekhar, a londoni TokenAnalyst kriptoelemző cég társalapítója azt mondta, hogy a PlusToken kezelőinek bitcoindömpingje nem okozhatta a legutóbbi árfolyamesést.

A cég nevezetesen nem talált bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a PlusToken jelentős mennyiségű bitcoint mozgatott volna bármelyik ismert tőzsdecímre.

Shekhar elmondta:

„Nem úgy néz ki, mintha a címek a tőzsdékhez tartoznának. […] Rajta tartjuk a szemünket, hogy megtudjuk, mikor mozgatják a százmilliókat a tőzsdékre.”

Vitatott állítások

A mostani hír vitatja a korábban általunk is közzétett állításokat. Ebben Dovey Wan, a Primitive Venture blokkláncalapú befektetési társaság alapító partnere a PlusTokent gyanúsítja a mostani események kiváltójaként.

A TokenAnalyst azonban elemezte a PlusToken tranzakcióit a Bitcoin blokkláncán, amelyből kiderült, hogy több ezer bitcoint küldtek online mixer szolgáltatásokba, hogy eltüntessék az érmék eredetét.

A csalók nagy része egyébként ugyanilyen mixereken szűrte át vagyonát – adta hozzá Shekhar.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!