A Binance kiszélesíti a biztosérmepiacot, digitális angol fontot indít

-

Egyre nagyobb a stabilkoinok korszakának lendülete, a Binance is igyekszik a piac kiszélesítésében. 

A Binance, vagyis az egyik legjelentősebb kriptotőzsde nemrég saját Binance Chain blokkláncára költözött, a legfrissebb hírek szerint pedig egy új, angolfont-alapú digitális biztosérmét indítanának.

Egy felhasználónak az tűnt fel, hogy a Binance platformján megjelent egy új „$BGBP” kriptopénz, így megkérdezte róla Zhao Changpenget, a Binance vezérigazgatóját.
Zhao megerősítette, hogy a fontalapú stabilkoin jelenleg tesztelés alatt áll, illetve hogy eddig 200 fontnyit adtak ki belőle.
Sokak szerint nagyon sok embert a terelhetnek a kriptopénzek felé a stabilkoinok, melyek megbirkóznak a rejtvaluták hírhedt volatilitásával. A Binance lépése segítheti őket a terjeszkedésben, hogy új piacokat érhessenek el általuk.

A Binance ereje

A Binance számos tényezőben vezetőnek mondható a kriptopiacon, különösen a tőzsdei szolgáltatások terén. A platform ezen felül az ágazat különböző területeire is igyekszik terjeszkedni.
Az angol font, mint biztosérme, utat nyithat az Egyesült Királyság piaca felé. A Binance egyébként már amúgy is piacvezető az országban, és nagyon sokan megbíznak hitelességében.
A Binance számára ez egy újabb piac lehet frissen indított decentralizált tőzsdéjük (DEX) számára, különösen az USA-val ápolt óvatos kapcsolatuk miatt.
Egyes hírek szerint a DEX oldala júliustól nem lesz elérhető az Egyesült Államokban, illetve 28 egyéb országban.
A weboldalon megjelent egy figyelmeztetés, miszerint az érintett országokból származó IP-címeken keresztül nem lesz elérhető a Binance DEX. Ennek ellenére a felhasználók továbbra is használhatnak olyan tárcákat, melyeken keresztül a Binance Chain elérhető lesz.

Digitális eszközök stabilizálása

A kriptopénzek iránya továbbra is sokak által vitatott. Egyesek szerint vagyontárolásra kellene őket felhasználni, míg megint mások a valutaként való működésben látnak lehetőséget.
A két álláspont közötti legnagyobb különbségeket a decentralizált kirptopénzek volatilitása teszi érdekessé. Ezért is gondolják úgy a digitális valuták hívői, hogy a stabilkoinok meghatározó szerepet játszhatnak a blokkláncalapú tokenek elfogadottságának terjedésében.
A biztosérmék nemcsak az árfolyam-ingadozásoknak állnak ellen, de számos kormány, szabályozószerv és kereskedő is előnyben részesíti őket. Azonban számos hátrányuk van egyéb rejtvalutákkal szemben, ugyanis a kriptopénzek több meghatározó tulajdonsága hiányozhat belőlük.

Olvastad már? A kriptopénzekről beszélt MrCoin.eu stratégiai menedzsere a keddi Millásreggeliben

Forrás: ethereumworldnews.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Crypto.com Eminemet alkalmazza az NBA rájátszás reklámfilmjéhez

A Crypto.com tőzsde visszatért a mainstream sportreklámokhoz és hírességek támogatását is toborozza. A Crypto.com a híres rapperrel, Eminemmel készített egy új reklámfilmet, amelyet a hétvégi NBA...

A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az...

Ázsiában nagyon népszerű a blokkláncos játékipar

Az ázsiai régió áll az élén a Web3 játékok terjedésében, és blokkláncos játékok számában. Ez a szektor jelenleg az összesített blokklánc-aktivitás 35%-át teszi ki, olyan...

A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

Vendégbejegyzés A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!