68 millió dolláros bitcoin-kiáramlása mellett csökken a bitcoin ára

-

A HaoBTC és a Poolin több mint 7 000 bitcoint helyezett át, mindeközben, elhalványulnak a bullish tendenciák és a bitcoin 9 300 dollárra esik vissza.
A bitcoinbányászok ismét megkezdhették az érmék értékesítését, ugyanis az adatok szerint két bányakop több mint 7 000 bitcoint bocsáthat ki csupán egy nap alatt.
A blokklánc-megfigyelő CryptoQuanttól származó adatok órákkal azelőtt érkeztek meg, hogy a bitcoin június 24-én hirtelen 9 500 dollárra esett vissza.

A Poolin majdnem új rekordot döntött

A reflektorfényben lévő bányász poolok a HaoBTC és a Poolin – ez utóbbi pedig minden idők második legnagyobb napi kiáramlását jegyezhette be. A két bányakop összesen 7 153 bitcoint (68,1 millió dollárt) evidált.
Bár hasonló növekedések nem történtek az árfolyam-egyenlegek terén, az érmék továbbra is eladhatók olyan alternatív módszerek segítségével, mint például a tőzsdén kívüli kereskedés – ez egy nagyon elterjedt módszer, ami a HaoBTC-t és a Poolint illeti.
A Cointelegraph jelentései szerint a bányászkiáramlások valójában csökkentek egy májusi emelkedés óta, melyet a blokkjutalmak felére csökkenése okozott.
Ebben az időben a bányászok épphogy csak annyit adtak el, mint amennyit megkerestek, ezzel a tendenciával azonban később felhagytak, hogy megtakarítsák jövedelmüket.
A Twitteren többen megjegyezték, hogy a bányászok eladásait a bitcoin árfolyamának csökkenése kísérte, amely az elmúlt 24 órára igaz is lehet. A bitcoin abban az időben körülbelül 1,1%-ot veszített árából.

Nincs több 12 000 dolláros bitcoin?

A jelenlegi helyzet ellentétben áll a keddi bullish optimizmussal. Az elemzők abban reménykedtek, hogy az emelkedés hamarosan bekövetkezhet. Ezt olyan pletykák indították el, melyek szerint a PayPal hamarosan integrálja a kriptovaluták támogatását.
Szilárdan megalapozott elméletnek tűnt az, hogy a 10 000 dollárt átugorva még a 12 000 dollár is lehetséges.
A Cointelegraph Marketshez tartozó Keith Wareing és Michaël van de Poppe izgatottan figyelik az öt számjegyű siker lehetőségét.
A legutóbbi fejleményeket is figyelembe véve a bitcoin azonban továbbra is erős helyzetben van, amely csak akkor lenne veszélyeztetve, ha 9.200 dollár alá csökkenne – mondta korábban van de Poppe.

Olvastad már? Jim Rogers: a bitcoin el fog tűnni, mert nem állnak mögötte fegyverek

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!