2,5 milliárd dollárnyi NFT-értékesítés történt ezen a héten

-

Az elmúlt hét napban 2,53 milliárd dollár értékű NFT-értékesítés történt, ami 161%-os növekedést jelent az elmúlt héthez képest.
Az Ethereum blokkláncon volt a legtöbb NFT-értékesítés, 2,45 milliárd dollár értékű, míg a Solana hálózaton mintegy 31,9 millió dollárnyi NFT-eladás történt a héten.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A 258.536 NFT-vásárlót tekintve a Meebits NFT-gyűjtemény 1,23 milliárd dollárnyi NFT-eladást regisztrált. A 2,5 milliárd dolláros NFT-értékesítéssel a 10 legnagyobb hálózatot figyelembe véve az Ethereum NFT-eladások dominanciája több mint 96%-os.

Az elmúlt hét napban 2022. január 16-ig 2,53 milliárd dollár értékű non-fungible token (NFT) értékesítés történt, ami 161%-os növekedést jelent az elmúlt héthez képest.
A mérőszám a hét folyamán 161%-kal nőtt, de az Ethereum NFT-eladásai teszik ki az oroszlánrészt. Az Ethereumból származó NFT-k 2,45 milliárd dollárt tettek ki, és az Ethereum blokkláncon történő eladások volumene 184%-kal nőttek a cryptoslam.io vasárnapi adatai szerint.
Az Ethereum NFT-eladásai 184%-kal ugrottak meg a héten.

Az e heti top tíz blokklánchálózat közül a Theta hétnapos eladásai 490,39%-kal nőttek. A Wax blokklánc eladásai 17,10%-kal, a Flow blokklánc eladásai pedig 1,04%-kal ugrottak meg a mögöttünk álló héten.

Ami a hét nap alatt legdrágábban eladott NFT-t illeti, a Meebit #13824 vitte el a héten a prímet, amikor négy nappal ezelőtt 15.000 ETH-ért, azaz 50,61 millió dollárért kelt el. A Meebit #9711 egy hajszálnyival kevesebbért, 14.730 etherért, azaz 49,25 millió dollárért kelt el az elszámoláskor.

 

A tíz legjobb NFT-gyűjtemény az e heti eladások alapján.

A Meebits hét nap alatt 31.948,20%-kal növelte eladásait, és a gyűjtemény az e heti eladások tekintetében az első helyen áll az NFT-összeállítások között.
A Meebits gyűjteményben 2199 tranzakcióban 574 vásárló 1,23 milliárd dollárt költött.
A hét második legtöbbet eladott gyűjteménye a Loot nevű NFT-projekt volt, mivel a cryptoslam.io mérései szerint 281 millió dolláros heti eladást ért el. A Lootot a Cryptophunks V2 követi, mivel ez az NFT projekt 142 millió dolláros eladást ért el.

Míg az Opensea megközelíti a 15 milliárd dollárt, az Axie Infinity 4 milliárd dollárnál jár az eddigi összesített NFT-értékesítés volumenét tekintve

Ahogy arról a Bitcoin.com News a hét elején beszámolt, a kereskedők beáramlása egy új NFT-piactér, a Looksrare megjelenése miatt történt. A Looksrare NFT-piaca 444,55 millió dollárral előzte meg az Opensea hétnapos értékesítési statisztikáját.
Az Opensea 120,55 millió dolláros forgalmat bonyolított le ezen a héten, ami 32,58%-os csökkenést jelent az előző héthez képest. A Solana’s Magic Eden volt a harmadik legnagyobb piactér ezen a héten 7,68 millió dolláros eladással a dappradar.com statisztikái szerint.

Eközben két NFT-projekt is új mérföldkőhöz érkezett az eddigi NFT-eladási volumenek tekintetében. Az Ethereum és Polygon blokkláncokat támogató Opensea NFT-piactér a mai 14,68 milliárd dollárral megközelíti a 15 milliárd dolláros összértékesítést.
Az Axie Infinity közeledik a 4 milliárd dolláros összértékesítés átlépéséhez, mivel az NFT-projekt eddig 3,94 milliárd dollárt gyűjtött össze.

Ezenfelül a Flow NBA Top Shotja is közelít az 1 milliárd dolláros forgalomhoz 776,49 millió dolláros összértékesítéssel. A Solana Magic Edenje az 1 milliárd dolláros határt súrolja, 615,05 millió dolláros összértékesítéssel.

Olvastad már? A Bitcoin-bányászok jelenleg 20%-os jövedelmezőség mellett dolgoznak

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Austin Hilton szerint a Green Bitcoin jelenleg a legjobb környezetbarát kriptó

Vendégbejegyzés Austin Hilton kriptoinfluencer friss videójában a legújabb környezetbarát kriptovalutát, a Predict-To-Earn Green Bitcoin-t elemezte, mely remek jutalmakkal várja a kezdeti befektetőket.  A Bitcoin (BTC) az utóbbi...

Solana (SOL) technikai elemzés 03.18.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) bikák nem voltak hajlandóak meghajolni a medvék nyomása előtt. A SOL még akkor is felfelé tartott, amikor a Bitcoin (BTC) március...

A Solana értéke növekszik, a befektetők csodálkoznak a hosszútávú fennmaradásán

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac dinamikus és kiszámíthatatlan terület. A Bitcoin, a vezető digitális valuta az elemzők szerint úgy tűnik, hogy veszélyes zónába lép. E piaci bizonytalanságok közepette a...

El Salvador elkezd Bitcoin-t vásárolni?

A legújabb tranzakciós adatok azt jelzik, hogy El Salvador valószínűleg fokozza a Bitcoin, a 21. század digitális aranyának felhalmozására irányuló stratégiáját. Egy hideg pénztárca, amelyet El...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!