Ki nem találná, mi az a magyar termék, amibe közel 70 millió forintot fektettek be másfél hónap alatt

-


Vendégbejegyzés


Hazai viszonylatban kiemelkedő eredményeket ért el az indulását követő első két hónapban a legújabb magyar kriptovaluta. A privát értékesítési szakaszban, több mint 70 millió forintért vásároltak MST tokent a világ legkülönbözőbb pontjairól.
Többek között Kínából, Amerikából, Németországból, Angliából, Kanadából vagy épp Ausztráliából.
Bándli Renátó, a Millionstarter alapítója arról beszélt, aki most egy bicikli árát fekteti az új valutába, az két év múlva akár egy budai villát is meg tud majd vásárolni magának a haszonból, ha a számításaik beigazolódnak.
Idén ősztől lehet vásárolni abból az új magyar kriptovalutából, amelyet a mögötte álló koncepció tesz különlegessé.
Az MST tokenhez ugyanis egy innovatív közösségi felület is kapcsolódik majd, amit a Facebookkal és társaival ellentétben a felhasználók üzemeltetnek, nem cenzúrázható és a teljesen szabad véleménynyilvánítást fogja képviselni.
Az új valuta fogadtatása magyar viszonylatban figyelemre méltónak mondható, hiszen alig két hónap alatt, több mint 70 millió forint értékben vásároltak belőle az érdeklődők, közölte Bándli Renátó, a Millionstarter alapítója.

„A fizetőeszköz várakozásainknak megfelelően gyorsan fogyott, a több fordulós privát értékesítési szakaszban nemcsak hazánkból, de Kínából, Amerikából, Angliából, Németországból, Kanadából és Ausztráliából is voltak vásárlóink. Ők a legjobb áron tudtak befektetni, de már zajlik az előértékesítési folyamat, ahol továbbra is jó értéken lehet hozzájutni a kriptovalutához”– magyarázta.

Mint mondta, az MST token ára fokozatosan emelkedik: induláskor 5 forintért, majd 6.6 forintért kínálták, most 9 forintért vásárolható darabja. Így jutnak el egészen a 25 forintig, amikor az új magyar valuta kikerül a decentralizált listaoldalakra is.
Bándli Renátó elárulta, a nagyobb tőzsdéket jövő nyár elején szeretnék elérni.

„Az elkövetkező hónapokban két-három millió dolláros értékesítésre számítunk, hiszen a mostani eredményeink már bizonyítják, hogy komplex rendszert építettünk a token mögé. Ha minden a terveink szerint alakul, akkor három-négy éven belül már a nyolc dollárt is elérheti majd a token ára, ami azt jelenti, hogy ha valaki most egy bicikli áráért vesz a kriptovalutából, akkor később egy budai villát is hozzá tud jutni a haszonból”– mutatott rá a Millionstarter alapítója.

Számszerűsítve ez azt jelenti, hogy aki most 100 ezer forint értékben vásárol tokent, az az előzetes várakozások szerint 2025 elejére 256 millió forinttal lesz gazdagabb.

Mi garantálja a kriptovaluta értékét?

A magyar piacon már jelenlévő kriptovaluták zömével ellentétben az MST mögött már egy működő háttér áll. A Millionstarter a token-eladások nagy részét az applikáció és a weboldal fejlesztésébe forgatja vissza. Ilyen háttértartalommal eddig egyetlen magyar kriptopénz sem rendelkezett.
Bándli elmondása szerint, a token maga a Social Q nevű app meghajtóereje: ez egy decentralizált, prémium közösségi/ kapcsolatépítő hálózat, amelyet az MST token tulajdonosok működtetnek. Itt egy vállalatnak sem lesz beleszólása az oldal irányításába, nem lesznek kizárt profilok vagy letiltott tartalmak.
A közösségi háló mellett a Social Q koncepcióját a Date és a Meet funkció teszi teljesen egyedülállóvá.
A Date funkció az app társkereső felülete, ami a tervek szerint a Tinder és hasonló ismert alkalmazások alternatíváját nyújtaná.
Az iPhone-ra és Androidra egyaránt jövőre letölthető app egyéb figyelemre méltó szolgáltatásokat is nyújt: Phantom chat, Kripto pénztárca, exchange funkció, web3 böngésző és telefonbiztosítás is helyet kap majd benne.
A közösségi oldalon és a társkeresőben a tokennel lehet majd hirdetést vásárolni a cégeknek és a magánszemélyeknek is.
Ezek a felületek tehát tovább növelik majd az MST token értékét, ahogy a reklámbevételek és a társkereső fizetős funkciói is. Ugyanakkor a közösségi felület mindenki számára ingyenesen használható.
Forrás: Millionstarter


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Austin Hilton szerint a Green Bitcoin jelenleg a legjobb környezetbarát kriptó

Vendégbejegyzés Austin Hilton kriptoinfluencer friss videójában a legújabb környezetbarát kriptovalutát, a Predict-To-Earn Green Bitcoin-t elemezte, mely remek jutalmakkal várja a kezdeti befektetőket.  A Bitcoin (BTC) az utóbbi...

Solana (SOL) technikai elemzés 03.18.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) bikák nem voltak hajlandóak meghajolni a medvék nyomása előtt. A SOL még akkor is felfelé tartott, amikor a Bitcoin (BTC) március...

A Solana értéke növekszik, a befektetők csodálkoznak a hosszútávú fennmaradásán

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac dinamikus és kiszámíthatatlan terület. A Bitcoin, a vezető digitális valuta az elemzők szerint úgy tűnik, hogy veszélyes zónába lép. E piaci bizonytalanságok közepette a...

El Salvador elkezd Bitcoin-t vásárolni?

A legújabb tranzakciós adatok azt jelzik, hogy El Salvador valószínűleg fokozza a Bitcoin, a 21. század digitális aranyának felhalmozására irányuló stratégiáját. Egy hideg pénztárca, amelyet El...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!