33 tokent delistáz a Huobi

-

A népszerű Huobi tőzsde bejelentette, hogy január 16-án számos tokent vezet ki a platformjáról. Ezután nem lesznek elérhetők a tőzsdén, és kereskedni sem lehet velük.

Az indoklásban a Huobi úgy fogalmazott, hogy a kérdéses kriptoeszközök néhány esetben nem felelnek meg a platform listázási követelményeinek, vagy egyszerűen nincs akkora kereskedési volumen mögöttük, hogy fent maradhassanak a listán.

„A Huobi fenntartja a jogot, hogy bizonyos feltételek esetén felfüggeszthesse a kereskedést, vagy delistázhassa a meghatározott tokeneket a platformjáról. Ezek lehetnek előre meghatározott, mérhető követelmények, az úgynevezett ST figyelmeztetések, más esetben viszont a felfüggesztés oka a napi 50 ezer dollárt el nem érő kereskedési forgalom.”

A tőzsde meg is osztotta, hogy mely tokeneket vezeti ki, ezek az ABT, ATP, APN, AST, DIE, DHT, DFA, EDEN, GEAR, HC, INDI, IOI, INV, IRIS, GCOIN, GOF, KMA, MTA, NAS, OPUL, PEARL, PRIMATE, QASH, SMT, SLC, SKU, SOC, STC, TALK, VALUE, WHALE, WILD és a YAM.

Az ST figyelmeztetések a „series of triggering” kifejezést takarják. Ezek olyan meghatározott események, amelyek bekövetkezte esetén fokozott figyelmet kell fordítani az adott kriptoeszközre.

Az egyik legalapvetőbb ilyen figyelmeztetést akkor jelzi a rendszer, ha a fejlesztőcsapat elmulasztja frissíteni a negyedéves jelentését, vagy a kéthetes jelentést kétszer egymás után is kihagyják, és a 7 napos figyelmeztetési periódus után sem teljesítik.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A másik figyelmeztetés akkor lép életbe, ha egy 15 napos egybefüggő időszak alatt sem éri el a napi kereskedési volumen az 50000 dollárnyi értéket.

A tőzsde úgy fogalmazott, hogy az ilyen figyelmeztetéseket nem vehetik félvállról, és minden egyes belső ellenőrzés során, és minden egyes tervezett felülvizsgálat esetén ellenőrzik ezeket a faktorokat.

Emellett azt is mindig monitorozzák, hogy magának a tőzsdének a szabályait nem sérti-e meg valamelyik projekt.

A HC token esetén kifejezetten kiemelte a tőzsde, hogy a delistázás oka a többszörös szabályszegés, amelyhez ráadásul extrém magas kockázat is párosul.

A Huobi a 17. helyen áll a világ kriptotőzsdéinek a rangsorában, a napi kereskedési volumen alapján.

A sajtóban ráadásul nemrégiben arról kezdtek pletykálni, hogy az elbocsátások miatt gondok lehetnek a tőzsdénél.


Olvastad már? Rendellenes állapot uralkodik a CME határidős kriptopiacán

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Dan Matt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!