3 token, hogy 20 dolláros befektetésből 2000 dollár legyen februárban

-

 


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca 2024 elejétől továbbra is a rá jellemző volatilitást mutatja, a legnagyobb kriptopénz, a Bitcoin áll az ingadozások középpontjában.

Figyelemre méltó esemény volt a Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) konstellációjának elindítása január 11-én, amikor a Bitcoin 49.000 dolláron állt.

Ám alig 12 nap alatt drámai módon 38.500 dollárra esett az árfolyama, ami 21%-os csökkenést jelent.

Ez a korrekció, bár látszólag hirtelennek tűnik, összhangban van a Bitcoin bikaciklusaiban megfigyelt történelmi mintákkal.

A visszaesés ellenére érdemes megjegyezni, hogy a Bitcoin értéke megduplázódott a tavalyi mélypontja óta.

Ennek a közelmúltbeli áresésnek az elemzők olyan tényezőket tulajdonítanak, mint például az, hogy a Grayscale ETF-é alakította át termékét, ami jelentős kiáramlást eredményezett az FTX-ből, és más befektetők likvidálták eszközeiket.

Ebben a dinamikus piacon bizonyos tokenek potenciális növekedésük miatt egyre nagyobb figyelmet kapnak.

Egyesek ezeket az egyedi ajánlatokkal és felhasználási esetekkel rendelkező tokeneket jelentős megtérülési lehetőségként emlegetik.

Néhányan például optimista előrejelzések szerint egy 20 dolláros befektetés ezekbe a tokenekbe 2000 dollárt eredményezhet.

Ugyanakkor a befektetők számára kulcsfontosságú, hogy óvatosan közelítsenek az ilyen előrejelzésekhez, tekintettel a kriptopénzpiac spekulatív és rendkívül változékony jellegére.

ScapesMania: Egy úttörő játék-ökoszisztéma

A ScapesMania az előértékesítési fázisának csúcspontjához érkezik, amely februárban zárul le.

A közelgő debütálás a tőzsdei platformokon a kriptoszférában való felemelkedésének kezdetét jelzi.

kripto

Az előértékesítés főbb pontjai

Azok számára, akik stratégiai belépési pontot keresnek, a ScapesMania előértékesítése jelentős, 20%-os kedvezménnyel hívogat, egy korlátozott ideig tartó, hamarosan lejáró ajánlattal.

Ez a projekt már több mint 4,9 millió dollárt gyűjtött össze a közönség és a kiskereskedők hozzájárulásaiból, megszilárdítva ezzel a pozícióját, mint a kripto rajongók figyelemre méltó vállalkozása 2024-ben és azon túl.

>>> Biztosítsa elővásárlási kedvezményét – Látogasson el a hivatalos oldalra! <<<

Különleges jellemzők

Ez az egyedi projekt mind az alkalmi játékosokat, mind a kripto rajongókat kiszolgálja.

Olyan magával ragadó lehetőségeket kínál, mint a visszavásárlás, a burn és a tét, és a korai vásárlóknak akár +102%-os bónuszok lehetőségét kínálja.

A ScapesMania nevezetesen megkülönbözteti magát a múló mém tokenektől, mivel a hype helyett a hosszú távú hasznosságra összpontosít.

A növekedési potenciál

A ScapesMania tokenomikájának mélyebb vizsgálata feltárja, hogy miért tekinthető ígéretes altcoinnak.

A 376 milliárd dolláros virágzó szerencsejáték-iparágon belül működik, amely az előrejelzések szerint 2027-re eléri az 521,60 milliárd dollárt, így a projekt jelentős növekedésre van kilátásban.

Az innovatív alapötletek, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 100.000 dolláros nyereményjáték és a tartós közösségi média hype kombinációja aláhúzza a potenciális pályáját.

Cselekedjen most – Korlátozott idejű ajánlat

Az előértékesítési idő leteltével a ScapesMania tokenek kedvezményes áron történő biztosítása kiemelkedően fontossá válik.

A 15%-os ajánlói bónusz, a 42%-os megszerezhető bónusz és a lenyűgöző 10%-os promóciós kód bónusz kihasználásának ideje lejár.

Ennek a lehetőségnek az elmulasztása a potenciális nyereségről való lemondást jelenti, és a projekt ígéretes kilátásai miatt nyilvánvaló, hogy gyorsan kell cselekedni.

token

token

Csatlakozzon a ScapesMania-hoz, és a BJE988 kóddal még nagyobb nyereséget érhet el!

Szerezzen több ScapesMania tokent ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a jelentős 10%-os bónusznak.

Az ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Írja be a BJE988 kódot egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárol a weboldal tagsági területén.

Magic Square (SQR): Forradalmasítja a Web3 alkalmazások hozzáférhetőségét

A Magic Square (SQR) egy olyan web3 alkalmazásbolt, amelyet a decentralizált alkalmazások (DApps) telepítésének és használatának egyszerűsítésére terveztek.

Egyetlen platformot kínál, ahol a felhasználók számos alkalmazáshoz hozzáférhetnek, elősegítve a blokklánc-alapú tervek tömeges elterjedését. a Magic Square (SQR) küldetése, hogy megkönnyítse a felhasználók és a fejlesztők dolgát a web3 térben.

A BNB-láncon működik, és az interoperabilitásra és az összetevhetőségre helyezi a hangsúlyt.

A Magic Square (SQR) a 2024. január közepén történt megjelenése óta ígéretes tendenciákat mutat.

A token értéke 0,30 dollárról indulva körülbelül 0,72 dollárra emelkedett.

A coin közelmúltbeli teljesítménye pozitív fogadtatásra utal a piacon, bár még mindig a kezdeti szakaszban van.

A Magic Square (SQR) jövője optimistának tűnik, az előrejelzések szerint az értékének potenciális emelkedése várható.

A becslések szerint a Magic Square (SQR) 2024 végére 1 dollár körüli értéket érhet el, 2030-ra pedig potenciálisan 8,57 dollárt.

Azonban, mint minden kripto startup esetében, itt is megfigyelhető a kezdeti árfolyam-emelkedés, amelyet visszaesés követ.

A befektetőknek óvatosan kell megközelíteniük, figyelembe véve a benne rejlő kockázatokat és a portfólió diverzifikáció szükségességét.

Manta Network (MANTA): Navigálás a piaci ingadozásokon keresztül

A Manta Network (MANTA) 2024 januárjában indította el a tokenjét, és egy hullámzást, majd egy visszaesési fázist tapasztalt.

Az olyan kihívásokkal való szembenézés ellenére, mint egy DDoS-támadás és az áringadozás, a Manta Network (MANTA) jelentős piaci kapitalizációval rendelkezik, amely meghaladja az 533,99 millió dollárt.

A hálózatot a magas összértékű zárolt értékéről (TVL) ismerik el, és döntő szerepet játszik a blokklánc területén.

A Manta Network (MANTA) bevezetése a tőzsdékre kezdetben árfolyamemelkedéshez vezetett, de később visszaesést tapasztalt.

2024 januárjában a Manta Network (MANTA) piaci kapitalizációja 607,1 millió dollár körül van, ezzel a 97. legnagyobb kriptónak számít ezen a mérőszámon.

A Manta Network (MANTA) árfolyam-előrejelzései eltérőek, a 2024-re vonatkozó becslések 4,11 és 5,34 dollár között mozognak.

A 2025-re előre tekintve az előrejelzések 5,85 és 6,28 dollár közötti értéket valószínűsítenek.

A 2030-ra vonatkozó hosszú távú előrejelzések a Manta Network (MANTA) értékét 18,03 és 37,99 dollár közé teszik.

Ezekhez az előrejelzésekhez azonban óvatosan kell viszonyulni, mivel a kriptopiac az ingadozásáról és kiszámíthatatlanságáról ismert.

Következtetés

A kriptopénzpiac 2024 elején ugyanolyan volatilis marad, mint eddig, a Bitcoin (BTC) ingadozásai jelentősen befolyásolják a szélesebb piacot.

A Bitcoin ETF-ek bevezetése a Bitcoin (BTC) jelentős árfolyamcsökkenéséhez vezetett, ami tükrözi a piac érzékenységét a jelentős fejleményekre.

Ezzel összefüggésben az olyan feltörekvő tokenek, mint a ScapesMania, potenciális növekedésük miatt hívják fel magukra a figyelmet.

Az újonnan érkezett vállalat mostanra közel áll lenyűgöző előértékesítésének befejezéséhez, így még mindig nem késő maximalizálni a potenciális nyereséget.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!