3 legjobb kriptovaluta, amit most érdemes megvásárolni

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, a Bitcoin (BTC) ára februárban több mint két év óta először lépte át az 50 000 dolláros határt, ami egy 2024-ben kezdődő bikafutás lehetséges kezdetét jelzi.

Az optimista kilátásokat tovább erősíti a BTC tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelmúltbeli jóváhagyása, amely a kriptopénz iránti intézményi kereslet hullámát indította el.

A közelgő, 2024 áprilisában esedékes Bitcoin felezési eseményt övező várakozás várhatóan tovább szigorítja a kereslet-kínálat dinamikát, ami a BTC-t potenciálisan egy új bikapiaci szakaszba repíti.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen eseményre készülve a befektetők aktívan gyűjtik a coinokat, és olyan neves személyiségek, mint Michael Saylor Microstrategy-je, jelentős mennyiségű BTC megszerzésével élen jár a rohamban, ami rávilágít a hosszú távú tartás növekvő trendjére mindenféle méretű befektető körében.

A stratégiai felhalmozás, valamint a jelentős intézményi befektetéseket vonzó spot Bitcoin ETF-ek elindítása alátámasztja, hogy a piac készen áll egy erőteljes bikafutásra, amelyet a kedvező tényezők egybeesése – többek között a halving utáni csökkenő kínálat és a lakossági és intézményi befektetők megnövekedett kereslete – hajt.

Amikor bizonyos kriptopiaci szereplőkről van szó, a mainál nincs jobb alkalom arra, hogy valóban beszálljunk.

A kriptopénzek világa nagyon gyors ütemben változik, így 2024 februárjában semmiképp ne hagyja ki ezeket a lehetőségeket. Az alábbiakban említett projektek mindegyike lenyűgöző hozamot biztosíthat.

ScapesMania krónikák: Eladás lezárult, listázás előttünk

A jelentős alapgenerálási mérföldkő elérése után a ScapesMania most a következő nagy eseményre összpontosít: a Token Generation Event (TGE), amely február 26. és március 9. között kerül megrendezésre.

Az izgalom egyre nő, ahogy az előkészületek fokozódnak.

A ScapesMania kiemelkedik az alkalmi játékok világából, mivel okosan alkalmazkodik a piac növekvő igényeihez.

Mivel az ágazat várhatóan 2029-re eléri a figyelemre méltó 27,56 milliárd dolláros értéket, a lehetőség megragadása még soha nem volt ilyen vonzó.

Az alapgyűjtés sikere mellett a ScapesMania egy több mint 60 000 hűséges követőből álló erős közösséget ápolt. Ez mutatja a projekt tartós vonzerejét és a támogatók iránti elkötelezettségét.

kripto

A tőzsdei bevezetés utáni stratégiák

A tőzsdei bevezetés után az olyan tevékenységek, mint a token-visszavásárlás, az égetés és a staking készen állnak arra, hogy a ScapesMania-t a siker új szintjeire repítsék, prosperitást hozva mind a projektnek, mind a támogatóinak.

A ScapesMania a jövőben is elkötelezett a kiválóság mellett, és átfogó fejlesztési erőfeszítésekre összpontosít.

A tapasztalt játékstúdiókkal való összefogással és egy házon belüli csapat kialakításával a projekt célja nem csak a fejlődés, hanem a folyamatos fejlesztés.

Csatlakozz az akcióhoz! Regisztrálj most

Lemaradtál a ScapesMania előértékesítésről? Ne aggódj, mert az utazás csak most kezdődik!

Maradj naprakész a tőzsdei bejelentésekkel kapcsolatban, készülj fel a $MANIA tokenek megvásárlására a tőzsdei bevezetés után, és figyeld, ahogy a ScapesMania új szinteket ér el a sikerben.

>>> Maradj kapcsolatban: Kapjon értesítést a tőzsdei bevezetésről <<<

Ondo (ONDO): A decentralizált pénzügyek új hajnala

Az Ondo (ONDO), egy decentralizált pénzügyi (DeFi) protokoll, jelentős belépést jelentett a kriptovilágba a 2024. január 18-án bevezetett Ondo (ONDO) tokenjével.

kripto

A protokoll célja, hogy intézményes szintű likviditási megoldásokat nyújtson a tokenizált valós eszközök számára. Az ONDO erős kezdéssel, a piac pozitív fogadtatását tükrözve az ONDO értéke röviddel a debütálás után megugrott.

A protokoll APAC-régióban való terjeszkedése és a tokenizált valós világbeli eszközök (RWA) terén elért lenyűgöző, 40%-os globális piaci részesedése aláhúzza a növekedés és innováció lehetőségét a DeFi-területen.

Az Ondo (ONDO) a bevezetését követően gyors értéknövekedést tapasztalt, és 0,30 dolláron tetőzött, mielőtt enyhe visszaesést tapasztalt volna.

Az Ondo (ONDO) árfolyam-előrejelzései optimisták, az előrejelzések szerint 2024 végére elérheti a 0,53 dollárt, 2025-re a 0,61 dollárt, 2030-ra pedig potenciálisan az 1,80 dollárt.

Ezen előrejelzések kiemelik az Ondo (ONDO) jövőbeli teljesítményébe vetett bizalmat, amelyet egyedülálló kínálata és stratégiai piaci pozícionálása vezérel.

Az Ondo (ONDO) jövőképe ígéretesnek tűnik a DeFi innovatív megközelítésével és az erős csapat támogatásával. A protokoll a tokenizált valós világbeli eszközökre való összpontosítása és az ázsiai terjeszkedési tervek további növekedést táplálhatnak.

A kriptopiac változékony jellege és a szabályozási bizonytalanságok azonban kihívásokat jelentenek.

A siker attól függ, hogy a protokoll képes lesz-e áthidalni ezeket az akadályokat és folytatni az innovációt a DeFi területén.

Heroes of Mavia (MAVIA): A szerencsejáték forradalmasítása blokklánccal

A Heroes of Mavia (MAVIA), egy ingyenesen játszható Web3 MMO stratégiai játék, amely Androidon több mint 500 000 letöltéssel és iOS-en pozitív kritikákkal gyorsan teret nyert.

kripto

A MAVIA token bevezetésével jelentős lépést tett a blokklánc technológia játékélménybe való integrálása felé, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a játék során tokeneket keressenek.

Ezzel a lépéssel nem csak a játékosok száma nőtt, hanem a Heroes of Mavia (MAVIA) a blokkláncos játékok reneszánszának potenciális vezetőjeként is pozícionálódott.

A Heroes of Mavia (MAVIA) piaci bevezetése óta lenyűgöző növekedést mutatott, és megközelítette a 10 dolláros értéket.

A Heroes of Mavia (MAVIA) árfolyam-előrejelzései rendkívül optimisták, a becslések szerint 2024-re 17,79 dollárra emelkedhet, 2025-re elérheti a 30 dollárt, 2030-ra pedig akár 135,79 dollárra is felszökhet.

Ezen előrejelzések azt tükrözik, hogy a piac erősen hisz a játékban rejlő potenciálban, hogy újraértelmezi a play-to-earn modellt és annak a játékiparra gyakorolt hatását.

A Heroes of Mavia (MAVIA) jövőjét az innovatív, játékkal kereső modellje és a Skrice Studios szilárd alapjai biztosítják. A játék képessége, hogy egyesíti a magával ragadó játékmenetet a blokklánc technológiával, új mércét állíthat fel az iparágban.

A Heroes of Mavia (MAVIA) sikeressége azonban a játékosok folyamatos elkötelezettségétől, a játékfejlesztés előrehaladásától és a kriptovaluták változó szabályozási környezetében való eligazodástól függ.

A játék hosszú távú sikere szempontjából kulcsfontosságú lesz, hogy képes lesz-e fenntartani a lendületét és alkalmazkodni a piaci változásokhoz.

Következtetés

A kriptopiacon jelenleg tapasztalható fellendülés, amelyet a Bitcoin jelentős árfolyam-emelkedése és a BTC tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) lelkes fogadtatása emelt ki, ígéretes alapot teremt a 2024-re várt kripto bikafutamhoz.

Ez a bikás hangulat számos ígéretesnek tűnő altcoinra, köztük a ScapesManiára is kiterjed.

A játék ökoszisztémának minden eszköze megvan ahhoz, hogy 2024 egyik leglenyűgözőbb újoncává váljon, ha továbbra is olyan lenyűgöző eredményeket mutat, mint az előzőek.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

Vendégbejegyzés A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást. Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan...

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!