3 kriptovaluta, amit a bálnák vizsgálnak márciusban

-


Vendégbejegyzés


A kriptovaluta piac a szélesebb pénzügyi volatilitás közepette ellenálló képességet mutat, mivel a Bitcoin tartja az 50.000 dollár feletti szintet és jelentős befektetői érdeklődést vonz.

Ez a szilárd teljesítmény akkor következik be, amikor az adatok a piaci feltételek lehetséges rövid távú romlására utalnak, amely valószínűleg az állami eszközök értékének csökkenéséhez vezet.

Ez a forgatókönyv valószínűleg fellendíti a kriptopiacot, ahogy a befektetők a digitális valuták felé orientálódnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az USA közelmúltbeli termelőár-index (PPI) és fogyasztói árindex (CPI) inflációs adatai döntő szerepet játszottak a piaci várakozások alakításában, befolyásolva a Federal Reserve kamatdöntéseit.

Az inflációs ráták a vártnál hevesebb feltételeket mutattak, így a Federal Reserve kamatcsökkentési várakozásai júliusra tolódtak ki.

A monetáris politikai elvárásoknak ez a változása a kriptovalutákat vonzóbbá teheti, hiszen az alacsonyabb kamatlábak jellemzően leértékelik az állampapírokat.

Ez a hónap a kriptopiacon valóban ígéretesnek tűnik, de a következő hetek még izgalmasabbnak bizonyulhatnak, ahogy közeledünk márciushoz.

Ha márciusra kerül a sor, vannak bizonyos olyan coinok, amelyekről úgy gondoljuk, hogy esélyesek arra, hogy átvegyék az uralmat az iparágban, és elsöpörjék a konkurenciát.

Ezek nem alaptalan spekulációk, mivel elég kutatást végeztünk ahhoz, hogy hosszas mérlegelés és az összes adat figyelembevétele után ezekre a következtetésekre jussunk.

ScapesMania: A tőzsdei debütálás a küszöbön!

A ScapesMania, egy virágzó kriptoprojekt, már több mint 6.000.000 dollárnyi tőkét biztosított, és több mint 60.000 elkötelezett tagból álló közösséggel büszkélkedhet.

Miközben ezek a számok lenyűgözőek, a ScapesMania igazi esszenciája az élénk közösségében és a decentralizált autonóm szervezet (DAO) irányításának innovatív megközelítésében rejlik.

kriptovaluta

Betekintés a jövőbe

A ScapesMania vezérigazgatója egy nemrégiben tartott Ask Me Anything (AMA) ülésen felvázolta az innovatív játék-ökoszisztéma kiépítésének átfogó stratégiáját.

A koncepciótól a termék bevezetéséig minden lépés aprólékosan meg van tervezve, beleértve a célközönség tesztelését, az eredmények elemzését és a folyamatos fejlesztéseket.

A projekt visszavásárlási, égetési és staking mechanizmusai tovább fokozzák a projekt exponenciális növekedési potenciálját.

A statisztikai adatok szerint az alkalmi játékpiac 2027-re várhatóan meghaladja a 19,12 milliárd dollárt, a ScapesMania sikerre van kilátásban.

A DAO és más egyedi funkciói révén a ScapesMania lehetőséget kínál a Web3 rajongóknak, hogy kihasználják a szektor év végére prognosztizált 9%-os növekedési ütemét.

Jegyezd be a naptáradba a közelgő Token Generation Event (TGE) eseményt, amely 2024. február 26. és március 09. között kerül megrendezésre.

A ScapesMania választásának előnyei

Az ígéretes növekedési potenciálján kívül a ScapesMania számos előnyt kínál az elfogadóknak, többek között:

  • A maximális hozamra optimalizált TGE időzítés.
  • Stabil tokenkezelési terv a stabilitás és a hosszú távú növekedés érdekében.
  • A token-dömping megakadályozására és a kereslet-kínálat egyensúlyának fenntartására tervezett olyan eszközök, mint a cliff és a vesting.
  • Limitált token kínálat, ami potenciálisan növeli a tokenek értékét.
  • Listázások decentralizált (DEX) és centralizált (CEX) tőzsdéken a likviditás és a hozzáférhetőség érdekében.
  • Kiemelt pozíciók a kripto nyomkövetőkön a nagyobb láthatóság érdekében.
  • Robusztus bevezetés utáni marketingstratégia a közösségi elkötelezettség fenntartása érdekében.
  • BlockSafu audit tanúsítvány a projekt biztonsága érdekében.
  • Diverzifikációs lehetőségek új projektbővítések révén.

Miért nem szabad kihagynia a ScapesManiát?

Ha lemaradnál az előértékesítésről vagy a nyilvános értékesítésről, ne aggódj. Ez csak a ScapesMania útjának kezdete.

A világosabb jövőkép és az erősebb lendület miatt a mostani csatlakozás előnyösebb lehet, mint valaha.

Ne hagyd ki a lehetőséget – iratkozz fel a listázási értesítésekre, és légy részese ennek az úttörő projektnek.

>>> Kapjál listázási frissítéseket – iratkozz fel most! <<<

Jupiter (JUP): A közösségi együttműködés és a token értékének növekedése

A Jupiter Working Groups (JWGs) kezdeményezés elindítása jelentősen megnövelte a Jupiter (JUP) piaci helyzetét, ami a tokenek értékét is felfelé hajtotta.

kriptovaluta

A JWG-k célja az együttműködés és a skálázhatóság fokozása, a proaktív közösségi környezet elősegítése.

E kezdeményezés lángra lobbantotta a befektetői optimizmust, ami a pozitív piaci hangulatban is tükröződik.

A token árfolyamának ugrásszerű növekedésével a JWGs decentralizált kormányzásra és a közösség bevonására való összpontosítása jó előjel a Jupiter (JUP) jövője szempontjából.

Celestia (TIA): A bevezetés utáni teljesítmény és a piaci elvárások navigálása

A Celestia (TIA) 2023 októberi bevezetése óta gyorsan az 50 legjobb kriptovaluta közé emelkedett a piaci tőkeérték alapján, ami az innovatív blokklánc-infrastruktúrája iránti piaci lelkesedést tükrözi.

kriptovaluta

A Manta Network-kel és az Arbitrummal kötött stratégiai partnerségek a skálázhatóság és az interoperabilitás iránti elkötelezettségről tanúskodnak.

Az árfolyam-előrejelzések széles skálán mozognak, hangsúlyozva a befektetések spekulatív jellegét.

A Celestia (TIA) jövője a piaci lendület kihasználásán, a tokenforgalmazás irányításán és a szabályozási fejlemények navigálásán múlik.

Következtetés

A kriptopiac ellenálló képessége a szélesebb körű pénzügyi volatilitással szemben, különösen a bitcoin teljesítményével és a Federal Reserve kamatcsökkentésének várakozásával, bikás hátteret teremt a digitális valuták számára.

E környezet közepette a ScapesMania kiemelkedik a márciusra jelentős figyelmet vonzó kriptopénzek közül.

A projekt sikeres előértékesítése és nyilvános eladása, valamint a fejlődő szektorhoz való stratégiai igazodása talán az egyik legjobb választásként pozícionálja márciusra.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!