3 kevésbé ismert altcoin, ami 100 dolláros befektetésből 50 ezer dollár lehet majd elérni a közelgő bikafutásban

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig alacsony árfolyamokon mozog. De ez a nyugodt időszak hamarosan véget érhet, mivel a bikafutás már a sarkon van.

Az okos befektetők olyan rejtett drágaköveket keresnek, amelyek jelentős hozamot kínálhatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Már 100 dolláros befektetéssel is vannak kevésbé ismert altcoinok, amelyek potenciálisan az egekbe szökhetnek, és a szerény tétekből életbevágó összegek lesznek.

Ez a cikk három olyan altcoint mutat be, amelyek növekedés előtt állnak, és ínycsiklandó lehetőséget kínálnak arra, hogy betekintést nyerjünk a jövő piaci mozgatórugóiba.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: Következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonzza a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik.

Ez a következő generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os lehetséges megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy másik izgalmas frissítésben a CYBRO bevezetett egy referral programot, amely július 15-ig tart.

Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől.

A jutalmakat hetente osztják szét USDT-ben, és a referensek dupla CYBRO-pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

altcoin

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépjen be a CYBRO-ba és célozza meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<<<

A Wormhole (W) új csúcsokat céloz meg: A bikák készek megelőzni a medvéket

A Wormhole (W) jelenleg a 0,20-0,36 dolláros tartományban kereskedik, a bikák pedig készen állnak arra, hogy áttörjék a 0,45 dolláros ellenállási szintet.

A közelmúltbeli árfolyam-ugrások ellenére ez az altcoin erős potenciált mutat a 2021-es mintákhoz hasonló bikás futásra.

A 0,28 dolláros 100 napos mozgóátlaga felett kereskedik, és az RSI 59-es értékével a növekedésre utaló teret jelez.

Ha a bikák az árfolyamot a 0,45 dolláros szint fölé vezetik, akkor az könnyen a 0,61 dolláros második ellenállási szint felé tolódhat, ami jelentős, mintegy 70%-os ugrást jelentene.

Ha a lendület erősödik, a Wormhole akár további emelkedéseket is láthat, hatékonyan ellensúlyozva a közelmúltbeli csökkenő tendenciákat.

A Blur (BLUR) ígéretesnek tűnik a bikás fordulatra a közelmúltbeli csökkenés ellenére.

A Blur az utóbbi időben 0,13 és 0,19 dollár között mozgott. Úgy tűnik, hogy a medvék kerültek fölénybe, az elmúlt héten több mint 12%-os eséssel.

Az elmúlt hónapban nagyobb, több mint 50%-os esés volt tapasztalható. Mégis, a bikafutás jelei még mindig erősek.

A 60,01-es RSI azt sugallja, hogy nem túlvásárolt, ami a felfelé irányuló mozgás lehetőségére utal.

Ha a bikák át tudják lépni a 0,23 dolláros ellenállást, a Blur akár 0,30 dollárig is emelkedhet, ami több mint 50%-os emelkedést jelentene a jelenlegi árfolyamhoz képest.

A jövőre nézve az mozgóátlagok is bullish trendre utalnak, különösen, ha az árak 0,16 dollár felett maradnak.

Következtetés

Míg a W és a BLUR rövid távon kevesebb potenciált mutatott, a CYBRO kiemelkedő lehetőségként tűnik fel.

Ez a fejlett DeFi platform a Blast blokkláncon végzett AI-alapú hozamaggregációja révén módot kínál a jövedelmek növelésére.

A befektetők részesülnek a staking jutalmakból, az exkluzív airdropokból és a vásárlások után járó cashbackből. A zökkenőmentes befizetésekkel és kifizetésekkel a CYBRO biztosítja a felhasználók elégedettségét.

Az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre való összpontosítása jelentős érdeklődést váltott ki a kriptobálnák és az influencerek körében, ami ígéretes projektként jelöli meg.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!