3 altcoin a Moonshot potenciállal júniusra 🚀

-


Vendégbejegyzés


Elérkezett a június, és a kriptopiac a folyamatos bikafutás izgalmától pezseg. A befektetők égig érő profitpotenciállal rendelkező rejtett kincseket keresnek.

Ez a cikk három ígéretes altcoint vizsgál meg, amelyek robbanásszerű növekedést mutathatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindegyik készen áll arra, hogy megragadja a figyelmet és jelentős lépéseket tegyen ebben a hónapban. Merülj el, és fedezd fel azokat, amelyek újradefiniálhatják a portfóliókat.

A CYBRO előértékesítése gyorsan zajlik, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját.

A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez.

A CYBRO tokenek ebben a szakaszban több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árukhoz képest, ami 140%-os bőséges megtérülést eredményez.

A tokenek kínálata korlátozott, és közel 25 millió token már elkelt. Minél korábban vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt kapsz.

Emellett azok, akik legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba az előértékesítés során, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy 140%-os nyereséget biztosíts magadnak.

A CYBRO token feloldja a CYBRO cashback-et, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking jutalmakat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programot.

Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptodat azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok stakingjéhez.

A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Az Aptos (APT) árfolyamának áttekintése és előrejelzése

Az APT jelenleg 8,57 és 9,51 dollár között kereskedik, ami stabil növekedést mutat.

A kisebb ingadozások ellenére az egyhetes árfolyamváltozás 0,43%, az egyhavi árfolyamváltozás pedig 0,06%.

Hat hónap alatt az árfolyam 18,09%-kal nőtt. A legközelebbi ellenállási szint 10,09 dollár, míg a támasz 8,21 dollárnál található.

Az árfolyam korrekciós mozgásban van, az RSI 55,59-nél, a stochastic pedig 83,57-nél áll.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy hamarosan egy lehetséges felfelé irányuló mozgás várható.

A Hedera (HBAR) altcoin árfolyamának áttekintése és elemzése

A Hedera (HBAR) árfolyama 0,09 és 0,11 dollár között mozog. A 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlagok egyaránt 0,10 dolláron állnak, ami stabilitást jelez.

Az RSI 63,48, ami arra utal, hogy az érme közelít a túlvett szintekhez. A stochastic mutató 82,93-as értéken áll, ami szintén potenciális túlvett állapotot jelez.

A MACD szintje semleges 0,00-nál. Az elmúlt héten a HBAR 3,76%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 8,22%-ot esett, de hat hónap alatt jelentős, 54,55%-os emelkedést ért el. Az ár jelenleg korrekciós mozgásokat mutat.

Következtetés

Az APT és a HBAR erős potenciált mutatott, de rövid távon nem biztos, hogy gyors nyereséget hoz.

A hangsúly ehelyett a CYBRO-ra helyeződik át. Ez egy earn marketplace, amely a Blast blokklánc egyedi funkcióit használja.

Az első kibocsátás a tervek szerint 2024 második negyedévében lesz.

A korai befektetőknek lehetőségük van kedvező feltételek mellett beszállni a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéséhez.

E lehetőség kiemeli a CYBRO-t a többi közül, és jelentős hozamot kínálhat.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!