25 millió XRP hirtelen elhagyja a Binance-t

-

A Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéjének, váratlanul csökkent az XRP állománya, mivel összesen 25,23 millió XRP, azaz körülbelül 13,16 millió dollárnyi XRP vonult ki a tőzsdéről.

A Whale Alert szerint az átutalás egy meg nem nevezett címre történt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tőzsdékről történő kivonások történelmileg pozitív jelnek számítanak. Sokszor úgy gondolják, hogy a nagybefektetők digitális eszközöket vásárolnak ezeken a platformokon, majd biztonságos tárolás céljából saját pénztárcájukba költöztetik azokat.

A tranzakció részleteinek további vizsgálata azt mutatja, hogy egy konkrét cím, az „rDAE53” kezdeményezte több millió XRP átutalását egy másik, „rfQ9” feliratú tárcába. Ez a célcím, amely jelenleg 4,167 millió XRP-t birtokol.

xrp
Forrás: X

Az XRP árfolyamának kilátásai

A jelentős XRP-kivonás időzítése ráadásul egybeesik a kriptopénz figyelemre méltó árfolyammozgásával.

A május 21. óta tartó csökkenést követően úgy tűnik, hogy az XRP tokenenként 0,51 dollár körül stabilizálódott, mely egy kulcsfontosságú támaszszint, amely történelmileg az árfolyam-emelkedésekhez kapcsolódik.

Forrás. CoinGecko.com

Megfigyelték, hogy ennek az árszintnek a fenntartása történelmileg árnövekedést eredményezett, míg áttörése jelentős csökkenést eredményezett.

Az XRP rajongóknak érdemes szorosan figyelniük, hogy ez a kivonulás a jövőbeli árfolyam-emelkedésre tippelő, felhalmozó befektetők jele-e, vagy pedig a népszerű kriptopénz újabb csökkenő tendenciáját előzheti meg.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Vége a Pepe uralmának? A DOGE befektetők a Raboo-hoz áramlanak a potenciális 100-szoros emelkedés miatt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!