ūüĒ• A kriptob√°ln√°k nagyot licit√°ltak erre a 4 altcoinra: ūüíł

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac egy hatalmas bikafut√°s k√ľsz√∂b√©n √°ll. A napokban v√°rhat√≥ altcoin szezon nagy felhajt√°st kelt.

Az √°ltal√°nos piaci helyzet tov√°bbra is nyugodt, de az altcoinok m√©g mindig a m√©lypontjukon vannak, felk√©sz√ľlve egy potenci√°lis felsz√°ll√°sra.

A kriptob√°ln√°k diszkr√©ten jelentŇĎs fogad√°sokat tettek n√©h√°ny kiv√°lasztott altcoinra. E jelentŇĎs befektet√©sek magabiztos n√∂veked√©si v√°rakoz√°sokra utalnak.


Kriptovalut√°t venn√©l vagy eladn√°l? Pr√≥b√°ld ki a CoinCharlie-t, Magyarorsz√°g leg√ļjabb kriptov√°lt√≥j√°t!


Az al√°bbi cikk ezt a n√©gy √≠g√©retes √©rm√©t veszi g√≥rcsŇĎ al√°, amelyek felkeltett√©k a kriptovil√°g nagy j√°t√©kosainak figyelm√©t.

Fedezd fel, mely altcoinok √°llnak robban√°sszerŇĪ emelked√©s elŇĎtt, √©s mi√©rt tesznek fel nagy √∂sszegeket ezek a hozz√°√©rtŇĎ befektetŇĎk.

A CYBRO elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©se gyorsan megk√∂zel√≠ti az 1 milli√≥ doll√°rt, √©s 25 milli√≥ token m√°r elkelt

A CYBRO egy egyed√ľl√°ll√≥ piact√©r, amely felerŇĎs√≠ti a Blast blokkl√°nc nat√≠v hozampotenci√°lj√°t.

A CYBRO a korai befektetŇĎknek kedvezŇĎ felt√©telekkel k√≠n√°l bel√©p√©si lehetŇĎs√©get a projektbe, ha csatlakoznak a kibontakoz√≥ CYBRO token elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©shez, amely a kriptok√∂z√∂ss√©gen bel√ľli izgalom n√∂veked√©s√©vel hamarosan el√©ri az 1 milli√≥ doll√°rt.

Jelenleg a CYBRO tokenek t√∂bb mint 2-szeres kedvezm√©nnyel kaphat√≥k a j√∂vŇĎbeli piaci √°rukhoz k√©pest, ami 140%-os bŇĎkezŇĪ megt√©r√ľl√©st eredm√©nyez.

kriptob√°ln√°k

Emellett azok, akik az elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©s sor√°n legal√°bb 1000 doll√°rt fektetnek be a CYBRO-ba, heti ETH jutalmakat szabad√≠tanak fel, amelyek a TGE ut√°n vehetŇĎk ki.

Ezenk√≠v√ľl a CYBRO j√ļlius 15-ig akt√≠v aj√°nl√≥programja h√°rom aj√°nl√≥i szinten ak√°r 12%-os extra j√∂vedelmet k√≠n√°l a tokenv√°s√°rl√°sb√≥l, heti USDT kifizet√©sekkel √©s dupla CYBRO pontokkal a referenci√°k elsŇĎ befizet√©sei√©rt.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy 140%-os nyereséget biztosíts magadnak.

A CYBRO token feloldja a CYBRO k√©szp√©nzvisszat√©r√≠t√©st, a keresked√©si √©s hitelez√©si mŇĪveletek kedvezm√©nyes d√≠jait, a staking jutalmakat, az exkluz√≠v airdropot √©s a biztos√≠t√°si programot.

Ez a stabil hasznoss√°g erŇĎs alapot teremt a CYBRO √©rt√©k√©nek emelked√©s√©hez a TGE ut√°n 2024 harmadik negyed√©v√©ben.

A CYBRO-val a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkl√°ncon, amely alap√©rtelmezett hozamot k√≠n√°l az ETH √©s a stabilcoinok let√©tbe helyez√©s√©hez, k√ľl√∂nb√∂zŇĎ trezorokba t√∂rt√©nŇĎ befektet√©ssel n√∂velheti kript√≥j√°t.

A CYBRO v√©gsŇĎ c√©lja, hogy a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a lehetŇĎ legmagasabb hozamot biztos√≠tsa az egyes strat√©gi√°khoz, mik√∂zben egyszerŇĪ √©s √°tl√°that√≥ fel√ľletet biztos√≠t.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Ethereum: A blokkl√°nc √©s az intelligens szerzŇĎd√©sek j√∂vŇĎje

Az Ethereum, k√∂zismert nev√©n ETH, egy vezetŇĎ kriptop√©nz √©s blokkl√°nc platform.

Decentraliz√°lt alkalmaz√°sokat √©s okosszerzŇĎd√©seket t√°mogat, amelyek k√∂zvet√≠tŇĎk n√©lk√ľl automatiz√°lj√°k a tranzakci√≥kat.

Az ETH technol√≥gia nagy innov√°ci√≥s potenci√°lt k√≠n√°l a p√©nz√ľgyekben, a j√°t√©kokban √©s azon t√ļl is.

A k√∂zelm√ļltban v√©grehajtott, a sk√°l√°zhat√≥s√°got √©s a biztons√°got jav√≠t√≥ friss√≠t√©seknek k√∂sz√∂nhetŇĎen sok befektetŇĎ √ļgy l√°tja, hogy az Ethereum a n√∂veked√©s erŇĎs versenyzŇĎje.

A jelenlegi piaci ciklusban az ETH bŇĎv√ľlŇĎ √∂kosziszt√©m√°ja √©s val√≥s felhaszn√°l√°si esetei vonz√≥ befektet√©si lehetŇĎs√©gg√© teszik az ETH-t.

ADA: Cardano lehet a kripto k√∂vetkezŇĎ nagy dob√°sa

A Cardano (ADA) egy kriptopénz, amelynek célja, hogy biztonságosabb és skálázhatóbb módot biztosítson a digitális tranzakciók kezelésére.

A m√©rn√∂k√∂k √©s akad√©mikusok egy csoportja √°ltal l√©trehozott √©rme az Ouroboros nevŇĪ egyedi technol√≥gi√°t haszn√°lja, hogy hat√©konyabb√° tegye a h√°l√≥zat√°t.

Az ADA egyre nagyobb figyelmet kap, mivel gyorsabb √©s olcs√≥bb tranzakci√≥kkal, okos szerzŇĎd√©sekkel √©s val√≥s alkalmaz√°sokkal forradalmas√≠thatja a kriptovil√°got.

Mivel a piac egy √ļjabb bullish f√°zison megy kereszt√ľl, az ADA vonz√≥nak tŇĪnik azok sz√°m√°ra, akik erŇĎs technol√≥giai alapokkal rendelkezŇĎ √≠g√©retes altcoinokat keresnek.

Az XRP az egekbe sz√∂kik: Az altcoin, amit nem lehet figyelmen k√≠v√ľl hagyni!

Az XRP, a Ripple h√°l√≥zat nat√≠v kriptop√©nze, megragadja a figyelmet. A gyors √©s alacsony k√∂lts√©gŇĪ nemzetk√∂zi fizet√©sekhez tervezett, a bankok √©s p√©nzint√©zetek egyik elsŇĎ sz√°m√ļ v√°laszt√°sa.

Ahogy a piac felp√∂r√∂g, az XRP-t egyed√ľl√°ll√≥ technol√≥gi√°ja teszi kiemelkedŇĎv√©.

Az √©rme c√©lja, hogy √°talak√≠tsa a p√©nzmozg√°st a vil√°gon. A n√∂vekvŇĎ elfogadotts√°g √©s az erŇĎs infrastrukt√ļra miatt az XRP jelenleg rendk√≠v√ľl vonz√≥nak tŇĪnik.

Sokan √ļgy v√©lik, hogy k√©szen √°ll egy nagy hull√°mz√°sra ebben az altcoin-szezonban.

MATIC: A rejtett dr√°gakŇĎ, amely k√©szen √°ll a k√∂vetkezŇĎ kriptoboom elind√≠t√°s√°ra

A MATIC, más néven Polygon hullámokat vet a kriptovilágban. Ez egy skálázási megoldás az Ethereum számára, amelyet arra terveztek, hogy olcsóbbá és gyorsabbá tegye a tranzakciókat.

A MATIC egyed√ľl√°ll√≥ technol√≥gi√°j√°val olyan probl√©m√°kat k√≠v√°n megoldani, amelyek r√©g√≥ta gy√∂trik az Ethereum h√°l√≥zat√°t.

Ahogy a hat√©kony blokkl√°nc-megold√°sok ir√°nti kereslet n√∂vekszik, a MATIC jelentŇĎs n√∂veked√©st k√∂nyvelhet el.

Ez az √©rme k√ľl√∂n√∂sen vonz√≥nak tŇĪnik a jelenlegi piaci ciklusban, mivel egyre t√∂bb felhaszn√°l√≥ keres gyorsabb √©s k√∂lts√©ghat√©konyabb lehetŇĎs√©geket.

Az erŇĎs csapat√°val √©s innovat√≠v megk√∂zel√≠t√©s√©vel a MATIC √≠g√©retes szereplŇĎk√©nt tŇĪnik ki a k√∂zelgŇĎ altcoin-szezonban.

Következtetés

Az ETH, az ADA, az XRP és a MATIC ígéretesnek bizonyult, de rövid távon talán kevesebb potenciált kínál.

A reflektorf√©ny most a CYBRO-ra helyezŇĎdik √°t. √öj DeFi projektk√©nt, amelynek elsŇĎ kiad√°sa 2024 m√°sodik negyed√©v√©re van tervezve, a CYBRO kiemelkedik.

A korai befektetŇĎk kedvezŇĎ felt√©teleket √©lvezhetnek, ha r√©szt vesznek a CYBRO token elŇĎ√©rt√©kes√≠t√©s√©ben.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!


Ezt a publik√°ci√≥t Vend√©g√≠r√≥ bocs√°tja rendelkez√©sre. A Kriptoworld nem t√°mogat, √©s nem v√°llal felelŇĎss√©get vagy k√∂telezetts√©get az ezen az oldal√°n tal√°lhat√≥ tartalmak√©rt, pontoss√°g√©rt, minŇĎs√©g√©rt, rekl√°mok√©rt, term√©kek√©rt vagy egy√©b anyagok√©rt. Az olvas√≥knak saj√°t kutat√°sokat kell v√©gezni√ľk, mielŇĎtt b√°rmilyen, a c√©ggel kapcsolatos l√©p√©st megtenn√©nek. A Kriptoworld sem k√∂zvetlen√ľl, sem k√∂zvetve nem felelŇĎs semmilyen k√°r√©rt vagy vesztes√©g√©rt, amelyet a vend√©gbejegyz√©sben eml√≠tett tartalmak, √°ruk vagy szolg√°ltat√°sok haszn√°lata vagy az azokra val√≥ hagyatkoz√°s okoz vagy felt√©telezhetŇĎen okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszal√©p a 2024-es eln√∂kv√°laszt√°si versenytŇĎl

Joe Biden eln√∂k vas√°rnap bejelentette, hogy befejezi √ļjrav√°laszt√°si kamp√°ny√°t. A d√∂nt√©s h√°tter√©ben a demokrat√°k k√∂r√©ben n√∂vekvŇĎ aggodalmak √°llnak, hogy a 81 √©ves politikus nem tudna m√°sodik...

3, egy k√°v√©scs√©sz√©n√©l olcs√≥bb √©rme, amelyek 2024-ben megv√°ltoztatj√°k az √©let√ľnket ‚ėē

Vend√©gbejegyz√©s A kriptopiac nyugalomban van a v√°rva v√°rt bikafut√°s elŇĎtt. Az Altcoinok jelenleg j√≥ bel√©p√©si ponton vannak, de m√°ris emelkednek, √©s b√°rmelyik pillanatban robban√°sra k√©szen √°llnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin √°relŇĎrejelz√©s a Mechanism Capital r√©sz√©rŇĎl

A geopolitikai erŇĎk kezdenek megmozdulni a Bitcoin k√∂r√ľl, egy elemzŇĎ szerint b√°rmi lehets√©ges a digit√°lis valuta √°rfolyam√°t illetŇĎen. A Bitcoin potenci√°lisan el√©rheti az 1 milli√≥ doll√°r...

A Solana egy 900%-os emelked√©st tartogathat 1000 doll√°rig, de CSAK HA…

A j√ļlius 15-21. h√©t folyam√°n a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 doll√°rt, majd magasabbra emelkedett, √©s a 173 doll√°ros cikk√≠r√°sakor 17% -ot tett ki. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETN√ČD MEGKAPNI LEGFRISSEBB H√ćREINKET? IRATKOZZ FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!