Vannak bitcoin-bányászcégek, amelyeket nem érint a medvepiac

-

A Core Scientific, az Argo Blockchain és a Riot Blockchain a medvepiac alatt csökkentették BTC-állományukat.
A kanadai bányász Hut 8 Mining Corp júliusban viszont növelte a BTC tartalékait, és a cég a piaci volatilitás ellenére is fenntartotta hosszú távú „HODL stratégiáját”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az albertai székhelyű vállalat júliusban 330 bitcoint termelt, napi 10,61 BTC átlagos termelési rátával, így teljes tartaléka 7.736 BTC-re nőtt.
A Hut 8, amely a Nasdaq-on is listázva van és a torontói tőzsdén is kereskedik, az iparági adatok szerint az egyik legnagyobb nyilvános bitcoin-tulajdonos.
Folyamatos HODL-stratégiájának részeként a Hut 8 letétbe helyezte az összes saját bányászattal kitermelt bitcoint, szembemenve azzal az egyre növekvő iparági trenddel, hogy a bányászok a medvepiac idején eladják tartalékaik egy részét.

Kereskedj $500 bónusszal és találd meg a következő Gem coint a KuCoinon!

A texasi Core Scientific bányász júniusban 7202 BTC-t adott el 23 000 dolláros átlagáron, hogy kifizesse a szervereket és rendezze adósságait. A vállalat a következő hónapban 1221 BTC-t szerzett vissza, miután 10%-kal növelte bányászati teljesítményét.
Eközben az Argo Blockchain bányászcég júliusban 887 BTC-vel csökkentette állományát, hogy rendezze a Galaxy Digitalral kötött hitelszerződését és finanszírozza üzleti tevékenységét.
A Riot Blockchain júniusban már a harmadik egymást követő hónapban csökkentette bitcoin-állományát, hogy tőkét vonjon be a működéséhez.
A bitcoin-bányászat 2021-ben rendkívül jövedelmező üzletág volt, mivel az egy bányászott BTC-re jutó átlagos bevétel több mint négyszerese volt az előző évi átlagnak.
Mivel a bitcoin-árak 2022-ben zuhantak, a magasabb költséggel dolgozó bányászok kénytelenek voltak eladóként fellépni a csökkenő piaci környezetben.
A HUT 8 részvényei pénteken 3,5%-kal emelkedtek, és 2,38 dolláron állapodtak meg.
A részvények az elmúlt évben közel 70%-kal csökkentek, 80%-kal a 2021. november 8-i csúcshoz képest, amikor a bitcoin 70 000 dollár közelében érte el a rekordot.

Olvastad már? Ismét tilos a kriptobányászat Koszovóban, nőnek az energiaárak

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Hollandiában terjeszkedik a Bybit tőzsde

A népszerű kriptotőzsde a Bybit bejelentette, hogy Hollandiában elindítja a teljesen szabályozott üzletágát a helyi ügyfelei számára. A bitcoin árfolyama ismét 70 ezer dollár fölé...

A Bitcoin potenciális esésével való szembesülés: 3 altcoin növekedés előtt áll

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca sarkalatos ponthoz érkezett, amit a Bitcoin közelgő feleződési eseményének várakozása és a jelentős intézményi érdeklődés táplál. A Bitcoin értéke nemrégiben új történelmi csúcsra...

Jito (JTO) technikai elemzés 03.29.

Prémium Jito (JTO) A Jito (JTO) árfolyama emelkedő tendenciát mutat a január eleji helyi mélypont kialakítása óta. A JTO azóta újra meglátogatta a december elején kialakult kulcsfontosságú kilengési...

Ripple (XRP) technikai elemzés 03.29.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) árfolyama leküzdött egy kritikus ellenállási szintet, és a heti időkeretben átfordult egy támogatási szintre. Ez a fejlemény akkor történt, amikor az XRP...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!