A valós használati esetek és a vállalati partnerségek állhatnak az új VeChain-rekordár hátterében.

A valós partnerségek és a virágzó iparágakba történő integráció jelenthetik az olyan blokkláncprojektek validálásának legjobb formáját, amelyek hosszú távú fenntarthatóságra és széles körű elfogadásra törekednek.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Ezek által képesek kisebb ralikat előidézni, amelyek hosszú távú áremelkedést váltanak ki, miközben a márka ismertsége is terjed.

Február óta a vállalati befogadás és a valós felhasználási esetek széles skálája munkálkodott a VeChain (VET) növekedésének hátterében.

A VeChain egy blokkláncalapú ellátásilánc-platform, amely az elosztott irányítás és a IoT (Internet of Things) technológiájának felhasználásával igyekszik optimalizálni ellátási láncok menedzsmentrendszerét.

A Cointelegraph Markets és a TradingView adatai azt mutatják, hogy a VET ára az elmúlt két hónapban több mint 400%-kal emelkedett.

A nagyobb együttműködések növelik a VeChain árát

A projekt Twitter-oldalán látható, hogy a VET árának 2021-es növekedését nagymértékben befolyásolta az ellátási láncok követési technológiájának befogadása.

Április 8-án a csapat bejelentette együttműködését a Salesforce szoftvercéggel.

A VeChain technológiáját számos olyan projektben is hasznosították, amelyeket partnere, a DNV irányít. A DNV a VeChain blokkláncmegoldását használja a dán ReSea, valamint a norvég Hydro ipari vállalatokkal folytatott projektek adatainak kezelésére.

A VET árának és az elfogadásnak február eleje óta tartó növekedése a VeThor token (VTHO) árának 1000%-os emelkedését is eredményezte, amelyet a tranzakciókért és az okosszerződéses interakciókért fizetnek a hálózaton.

Egy március eleji NFT témájú együttműködés a VIM World-del szintén fokozott figyelmet irányított a VET-re és a VTHO-ra, ezt pedig az árak folyamatos növekedése követte.

Ezen partnerségek előnyeit a Cointelegraph Markets Pro adatai is tükrözik, amelyek azt mutatják, hogy egy jó ideje kedvezőek a piaci feltételek a VET számára.

A VORTECS Score egy algoritmikus összehasonlítást nyújt a történelmi és a jelenlegi piaci viszonyokról, amelyhez adatok kombinációját használja fel, ideértve a piaci hangulatot, a kereskedési volument, a legutóbbi ármozgásokat és a Twitter tevékenységét.

Forrás: Cointelegraph Markets Pro

Ahogy az a fenti ábrán látható, a VET VORTECS pontszáma bullishra fordult, és április 3-án elérte a 73-as csúcsot, körülbelül két nappal az április 5-ei kisebb áremelkedés előtt.

Ezt követően a VORTECS pontszám 87-re emelkedett és a következő három napban a zöld zónában maradt, mialatt a VET ára 35%-ot emelkedett.

Több mint 7% fix éves kamat kriptomegtakarításaid után az Inlockon

Most, hogy az intézményi befektetők is komoly érdeklődést mutatnak a kriptoszektor, és a blokklánc-technológia integrálásának lehetőségei iránt, a VeChain valós felhasználási esetei és vállalati partnereinek növekvő listája azt jelzi, hogy adott a további fejlődés esélye.

Olvastad már? Raoul Pal vitát indít: Az ETH 250%-kal felülmúlta a bitcoint

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.