Úgy tűnik, hogy John McAfee is beszállt a „hamis Satoshi” sztoriba. Azt állítja, hogy ismeri a titokzatos Satoshi Nakamoto személyazonosságát.

Olvastad már? Visszatekintő – így bányásztunk 2013-ban

John McAfee minden egyes médiamutatványa nagyon látványos, korábban még azt mondta, hogy az amerikai elnökválasztáson is indulni szeretne.

Most beszállt a „ki lehet Satoshi Nakamoto” témába is. Szerinte a magukat hamisan Satoshinak tartó személyek csak ártanak a kriptoközösségnek és az iparág növekedésének.

A következőt írta a Twitteren:

 „Nagyon sok magánszemély és csoport keresett meg engem azt állítva, hogy ő vagy ők lennének Satoshi.

Néhány ilyen emailt és a válaszomat rá  meg is osztom.

 Szóval emberek, légyszi, – én pontosan tudom, hogy valójában ki Satoshi, ne csináljatok bolondot magatokból Satoshit játszva.”

 „Többet ne keressen meg senki azzal, hogy ő lenne Satoshi, ha engem kell keresnek, hogy ezt megoszd a világgal akkor te biztosan nem ő vagy.”

A jelenleg is zajló Twitter harcot azt kezdte, hogy a Binance bejelentette, hogy törölni fogják a Craig Wright által támogatott BSV-t.

A hír nagy port kavart a kriptoszférában, nagyon sokan támogatták a lépést.

McAfee is azt írta, hogy bátor lépésnek tartja ezt a Binance alapítójától.

Wright számos ember ellen indított jogi eljárást, amiért a Twitteren támadták.

A Hodlonatuttal kezdődött mindez, aki elkezdte használni a „#CraigWrightisAFraud” hashtaget.

A következőt írta:

 „Szerintem Craig Wright csak azért állítja magáról, hogy ő Satoshi, hogy növelni próbálja a BSV árfolyamát.

Isten áldja @CZ_Binance-et, amiért vették a bátorságot és törtölték!”

Emlékeztetőül, a BSV támogatása április 22-én szűnik meg a Binancen.

Úgy tűnik, hogy számos egyéb jelentős tőzsde is kiáll a Binance mellett és törölni fogják a BSV listázását, ez jelentős árzuhanást eredményezett a bitcoin SV-nek.

Érdemes azt is megemlíteni, hogy McAfee szerint 2020-ra matematikailag biztos, hogy legalább 1 millió dollár lesz a bitcoin árfolyama.

Korábbi kijelentései alapján úgy gondolja, hogy a bitcoin valós értéke a bányászási költségen, a felhasználókon és a tranzakciókon múlik.

McAfee szerint a bitcoin nem egy spekulációs befektetési eszköz, sokkal inkább egy bankoktól mentes fizetési protokoll.

McAfee ezután elmondta, hogy szerinte az emberek csak azért bíznak az amerikai dollárt értékében, mert megbíznak a mögötte álló szabályozási rendszerben.

Amikor a bitcoin széles körben elterjed, akkor rohamosan emelkedni fog érte a kereslet és akkor az amerikai dollár feleslegessé válik.

A bitcoinnál az alap protokoll fogja szabályozni az elérhető készletet és továbbra is a bányászok állítják majd elő. A protokollnak hála sokkal olcsóbb lesz egy bitcoin tranzakció, mint egy banki tranzakció, ez tovább növeli érte a keresletet.

Forrás: coinspeaker.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!