Vajon az AVAX meg tudja-e tartani a pozícióját, mint a 9. legnagyobb kripto

-

Az Avalanche (AVAX) árfolyama az elmúlt hét napban közel 50%-kal emelkedett, ezzel minden más jelentős kriptoeszköznél jobban teljesített, és a piaci kapitalizáció alapján a Dogecoin (DOGE) helyébe lépett, mint a kilencedik legnagyobb kriptopénz.

A szerkesztés idején az altcoin 40 dolláron cserélt gazdát, piaci kapitalizációja 14,64 milliárd dollár volt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CoinMarketCap adatai szerint a DOGE 13,76 milliárd dolláros piaci kapitalizációval lemaradt mögötte.

A legkedveltebb altcoin?

Miközben a piac többi részén csökkenés volt tapasztalható, az AVAX árfolyama az elmúlt héten emelkedett, részben az altcoin által támogatott kripto befektetési alapokba áramló pénzeknek köszönhetően.

A CoinShares digitális eszközbefektetési cég egy nemrégiben készült jelentésében megjegyezte:

„A Solana és az Avalanche 3 millió, illetve 2 millió dolláros beáramlást tapasztalt, továbbra is szilárd favoritok az altcoin területen”.

Az AVAX-nak kitettséget adó alapokba beáramló likviditás az altcoin iránti kereslet növekedésére utalt. Az alt spot piacán ez a keresletnövekedés figyelemre méltó volt.

A cikkírás idején a 24 órás grafikonon megfigyelt kulcsfontosságú momentummutatók túlvásárolt csúcsokon pihentek. Az AVAX Relatív Erősség Indexe (RSI) 89,05 míg a Money Flow Indexe (MFI) 86,46 volt.

Ezen értékek mellett ezek a mutatók azt jelezték, hogy a napi kereskedők a felhalmozást részesítették előnyben a kereskedés helyett.

Az AVAX piacának bikás trendjét megerősítve, az Awesome Oscillator (AO) az elmúlt hét napban csak zöld felfelé mutató hisztogram sávokat jelzett.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez a mutató a piaci lendületet méri, és azonosítja a potenciális vételi és eladási jeleket. Egy eszköz AO-jának zöld felfelé mutató sávjai jellemzően egy konszolidációs időszak vagy visszahúzódás után jelennek meg.

Azt jelzik, hogy a vevők átvették az irányítást a piac felett, és hogy az árfolyam-rali folytatódni fog.

Továbbá, a rally kezdete óta az AVAX Choppiness Indexe lefelé tendál. A szerkesztés idején 35,41 volt.

Az ilyen értékű Choppiness Index általában alacsony áringadozással rendelkező, trendszerű piacot jelez.

avax
Forrás: tradingview.com

Ez gyakran arra utal, hogy az eszköz árfolyama következetes irányba mozog, és kevésbé hajlamos az éles és kiszámíthatatlan áringadozásokra, így csökkentve a kereskedők számára a gyors veszteségek kockázatát.


Olvastad már? Játékos legendák: November 3 legnagyobb Fairspin győztese

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!