Vajon a BONK-ot letaszítják a trónról? A befektetők szeme a Super Trump-ra (STRUMP) és a Raboo-ra (RABT) szegeződik

-

A mémérmék megjelenésük óta lenyűgözték az egész kriptovilágot. Ahogy a befektetők a következő nagy lehetőséget keresik, a kérdés továbbra is fennáll: vajon a BONK árfolyama lefelé fog csökkenni?

Új kihívók, mint a Super Trump (STRUMP) és a Raboo (RABT) vonzzák a figyelmet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Cikkünkben ezeket a mémérméket és a bennük rejlő lehetőségeket vizsgáljuk meg.

Megbeszéljük a BONK felemelkedését, a STRUMP körüli hype-ot és a Raboo innovatív megközelítését.

A BONK (BONK): A mémérmék feltörekvő csillaga

A BONK (BONK) egy mémérme, ami a közelmúltban nagy figyelmet kapott a kriptoközösségben.

A BONK jelenlegi 0,000024 dolláros értékével a bevezetése óta impres͏sive ͏21306%-os növekedést ért el.

A BONK népszerűsége elsősorban az ent͏husiasztikus és elkötelezett közösségének köszönhető.

A látványos növekedés ellenére a BONK-nak hátrányai is vannak. A BONK árfolyama ugyanolyan gyorsan eshet, mint amilyen gyorsan emelkedett. A befektetőknek meg kell érteniük, hogy a BONK egy spekulatív eszköz.

A legnagyobb veszélyt az érme értékére és fenntarthatóságára nézve a közösségtől való függőség mellett a gyakorlati felhasználási esetek hiánya jelentheti.

A Super Trump (STRUMP): A választásokból való tőkésítés

A Super Trump (STRUMP) célja, hogy mindenekelőtt az elnökválasztás körüli hype-ot ragadja meg. A STRUMP az utóbbi időben 60%-os emelkedésnek volt tanúja az elmúlt hónapban.

Ez az éles emelkedés azonban a befektetők eredménye, akik a spekuláción és a választásokkal kapcsolatos szárnyaló hype-on keresztül keresik a nyereséget.

Ez számos befektetőt vonz, akik megpróbálják kihasználni a politikai tevékenységet.

A STRUMP-nak ugyanakkor jelentős hátrányai is vannak. Az érme értéke nagymértékben függ a választási hype-tól és a politikai légkörtől.

A választási esemény után az árfolyam valószínűleg zuhanni fog, így a befektetőknek fel kell készülniük arra, hogy jelentős veszteségeket szenvednek el.

Nagyrészt ez a pénzérme fel van hype-olva, és a szilárd alapok és gyakorlati alkalmazások hiánya miatt kockázatos kilátás.

A Raboo (RABT): Az innováció motorja a kriptóban

A Raboo tovább feszegeti a mémérmék határait a mesterséges intelligencia és a Social-Fi integrálásával, hogy egyedülálló platformot hozzon létre a mémek rajongói számára.

A Post-to-Earn funkció segítségével a felhasználók mémeket hozhatnak létre és oszthatnak meg, hogy $RABT tokeneket keressenek, ezzel egy élénk és elkötelezett közösséget hozva létre.

 

A projekten átlátható és igazságos tokenelosztás van, összesen 1,8 milliárd token áll rendelkezésre, és nincs vételi/eladási illeték.

A Raboo aktuális 0,0042 dolláros ára alacsony belépési korlátot kínál, így a széles közönség számára elérhetővé válik.

Az elemzők optimisták, 233%-os növekedést jósolnak az előértékesítések során, és lehetséges 100-szoros növekedést a bevezetés után.

Csatlakozz a Raboo-hoz, hogy felfedezd a mémek, az AI és a blokklánc technológia izgalmas kombinációját, és légy részese egy úttörő mozgalomnak a kriptovilágban.

Raboo (RABT) – A legjobb választás a jövőbeli növekedéshez

A mémérmék továbbra is vonzó, de kockázatos befektetésnek számítanak. A BONK árfolyama lenyűgöző magasságokba emelkedett, de a volatilitás továbbra is aggodalomra ad okot.

raboo
Forrás. X

A Super Trump (STRUMP) profitálhat a politikai hype-ból, de a választási ciklusoktól függ.

A Raboo (RABT) ugyanakkor innovációt kínál az AI és a Social-Fi segítségével, ami reményt ad a fenntartható növekedésre és értékre.

Az egyedülálló Post-to-Earn funkciójával és erős közösségével a Raboo tűnik a legjobb választásnak az ígéretes és jövőorientált projektet kereső befektetők számára.

A Raboo előértékesítésében itt vehet részt.

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal
Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

A DTX Exchange, az Injective és a Fetch AI a piac élére áll, és bikás technikai adatokat mutatnak

Vendégbejegyzés Az AI-piac iránti növekvő optimizmussal számos vezető kriptopénz visszapattant a kulcsfontosságú árszintekre, és bikaerős növekedés előtt áll. Az AI-szektor vezető erősödői közé tartozik a Fetch.ai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!