A gyenge részvények és az Evergrande miatti újabb aggodalmak nem tudják sokáig lent tartani a Bitcoint, mivel a 67.000 dolláros történelmi csúcsok ismét megjelentek a horizonton.

A Bitcoin (BTC) október 21-én ismét átlépte a 66.000 dollárt, miután a friss makro turbulencia a korábbi történelmi csúcsok újbóli tesztelését váltotta ki.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Evergrande nem tudja visszatartani a Bitcoin-bikákat

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai azt mutatták, hogy a BTC/USD az éjszaka folyamán 64.000 dollárra esett vissza.

A mozgás a részvények visszaesésével párhuzamosan történt, amelyek a kínai ingatlanóriásal, az Evergrande-del kapcsolatos újbóli aggodalmakra reagáltak.

Ennek ellenére a Bitcoin meg tudta őrizni a magasabb szinteket, így csak rövid időre került a 64.900 dolláros küszöb alá, amely idén április óta a BTC rekordja volt.

„A piacok mindig magasabbra mennek, mint amire a többség számít. Valószínűleg ez fog történni az elkövetkező hónapokban is” foglalta össze a Twitter követőinek a Cointelegraph még mindig bullish munkatársa, Michaël van de Poppe.

75.000 dollár a következő cél

Szerdán új történelmi csúcsok születtek 67.000 dollár fölött, miután a BTC/USD 3.000 dollárral magasabbra került.

„A BTC a régi ATH-ját teszteli a támaszként” – írta a holland Eight kriptotanácsadási és oktatási platform a napokban kiadott legfrissebb jelentésében.

„Ha innen lepattanunk, néhány szint, amit szemmel kell tartani, 75k, 87k és 96k körül van, a közelmúltbeli ármozgásokból származtatva a Fibonacci-visszahúzódás szerint” .

BTC/USD diagram Fibonacci szintekkel Forrás: Eight/ Twitter

Amint arról a Cointelegraph korábban beszámolt, a Fibonacci felelős a hosszú távú BTC áralakulásért, amelyek jelenleg akár 300.000 dollárra teszik a ciklus bikafutásának csúcsát.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

A mélypont ezzel szemben 47.000 és 60.000 dollár között lehet – ami még mindig egy nagyságrenddel magasabb, mint az előző ciklus 3100 dolláros padlója.

Olvastad már? Carl Icahn milliárdos befektető szerint a bitcoin lehet a legjobb fedezet az infláció ellen

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.