Töretlen „Bullish” lendületben az Optimism

-

Az Optimism [OP] február 23-án merész bejelentést tett, amikor felfedte terveit, hogy „szuperlánccá” váljon.

A hivatalos bejelentés szerint ahelyett, hogy több L2 láncot építene, az Optimism inkább azok egyesítésére összpontosítana, mivel a láncok platformjává kíván válni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Superchain célja az volt, hogy a különböző, egymástól elszigetelt L2-eket egyetlen egységes és interoperábilis rendszerré egyesítse.

Az Optimism továbbá kijelentette, hogy egy olyan jövő felé kell dolgoznia, amikor egy L2 elindítása olyan egyszerű, mint egy okosszerződés telepítése az Ethereumon [ETH].

Miközben az Optimism tovább fokozta játékát, a hálózat teljesítménye a bevételi fronton is ígéretesnek tűnt.

A Token Terminal adatai rámutattak, hogy az Optimism bevételei folyamatosan növekedtek a 2021-es indulás óta, ami pozitív tendencia volt.

Ettől eltekintve a Coinbase bejelentette, hogy az Optimism OP Stack-en alapuló Base-t fejleszt, azzal a céllal, hogy egy szabványos, moduláris, rollup-agnosztikus, Optimism által támogatott Superchain-t fejlesszen ki, hogy megkönnyítse a decentralizáció felé vezető utat.

Az OP árfolyama ezekre a fejleményekre a napi és heti grafikonok zöldre festésével reagált.

A CoinMarketCap szerint az OP árfolyama az elmúlt 24 órában több mint 8%-kal emelkedett, és 3,09 dolláron kereskedtek vele, több mint 725 millió dolláros piaci kapitalizációval.

Ráadásul az OP on-chain teljesítménye támogatta ezt az árfolyam-emelkedést, ami növeli az esélyét annak, hogy az elkövetkező napokban további nyereséget regisztráljon.

Például a token MVRV-aránya jelentősen emelkedett, ami bikás jel volt.

Az OP hálózati növekedése és sebessége is emelkedést regisztrált az elmúlt napokban, ami egy újabb pozitív fejlemény.

A közösségi volumen is megugrott az utóbbi időben.

Az OP napi aktív címei azonban csökkentek az elmúlt héten, ami azt jelezte, hogy kevesebb felhasználó van a hálózatban.

Optimism

Forrás: santiment.net

A láncon belüli mérőszámokhoz hasonlóan több piaci mutató is a befektetők javára alakult. Az OP MACD-je bullish crossover-t mutatott, ami további árfolyam-emelkedésre utal.

A Relatív Erősség Index (RSI) és a Chaikin Money Flow (CMF) is emelkedést regisztrált, ami szintén a vevők javára változott.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Továbbá az exponenciális mozgóátlag (EMA) szalagja bikás képet festett, mivel a 20 napos EMA jóval az 55 napos EMA felett volt.

Optimism

Olvastad már? A 3AC milliós nagyságrendű NFT-jének felszámolása

Kiemelt kép: coinx3.io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!