A bitcoin vasárnap ismét áttörte a 10 000 dolláros értéket. A legtöbb elemző szerint ez a következő bikafutam jele lehet, de Tone Vays továbbra is kitart medve jóslatai mellett.

Tone Vays a 10 000 dolláros áttörés ellenére is kiáll jóslata mellett

„A bitcoin hasít. A vezető kriptopénz öt számjegyű összeggel zárta a hétvégét.”

A legnagyobb bitcoinrajongók és a bizakodó elemzők már dörzsölik a tenyerüket az örömtől. A kriptopénzekkel kapcsolatos Twitter-oldalak rendkívül aktívak, a Winklevoss-fivérektől kezdve a hírhedt Holdonaut nevű elemzőig szinte mindenki.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Azonban továbbra is van egy vészjósló elemző, aki mindenképpen kiáll előrejelzése mellett. Tone Vays továbbra is úgy hiszi, hogy a bitcoin értéke 4000 dollár köré süllyedhet a feleződést megelőző hónapok során.

Amikor az Onchain Capital alapítója megkérdezte, hogy továbbra is kiáll-e jóslata mellett, Vays azt felelete, hogy még van két hónapunk, és ez idő alatt „bármi megtörténhet.”

Természetesen ez hatalmas vitákat indított a Twitteren. Ennek oka, hogy Tone Vays mindenképpen egy nagyon megosztó figura. Sok válaszadó kérte rajta számon a korábbi pesszimista jóslatait, melyek nem jöttek be.

Egy felhasználó szerint Vays befektetési tippei annyit érnek, mint halottnak a csók.

@ToneVays Kérlek oszd meg az összes jóslatodat, hogy mindig az ellenkezőjét csinálhassam az XRP, XLM, ETH és LTC esetén.

Egy másik az felelte:

Össze kellene szednünk, hogy hányszor tévedett már ez a „profi” kereskedő.

Valóban medvére válthat a bitcoin?

Ha áttekintjük a bitcoin történelmét, akkor az egyetlen dolog amire számíthatunk az a kiszámíthatatlan. Egyelőre kitart a bika szemlélet a feleződés előtt, de nincs rá semmi garancia, hogy az árfolyam rakétaszerű emelkedésnek indulhat.

A cikk írásakor máris cáfolódott Holdonaut jóslata azzal, hogy 10 000 dollár alá került a bitcoin értéke.

Ez valószínűleg az öt számjegyű pszichológiai határnak köszönhető. Alex Krüger, közgazdász és kereskedő arra emlékeztette követőit, hogy ne felejtsenek el profitot szerezni, amikor túl magabiztosnak kezdik érezni magukat.

„A legrosszabb veszteségeim általában akkor értek, amikor sebezhetetlennek éreztem magam.”

Természetesen jópár olyan elemző is akad, aki hatalmas korrekciót jósol.

Sokan úgy hiszik, hogy a bikák hivatalosan is visszatértek. Azonban számos öreg róka (mint Tone Vays) is akad, aki azt is lehetségesnek tartja, hogy az ellenkező eset állhat fent.

Olvastad már? Elítéltek egy japán férfit, amiért cryptojacking támadásokat végzett

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂