Támaszról fordulhat az Aptos (APT)

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos

A cikk írásakor az Aptos 11.3557 dollár és 0.85%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában.

Az APT az ereszkedő vonal (fehér vonal) alatt küzdött, késleltetve minden olyan erős fellendülést, amely a piacot bikás szerkezetbe fordíthatná.

A Bitcoin csütörtöki március 2. éles esése miatt az APT a 38,2%-os Fib támaszszint 12,1310 dollár alá tört.

A támaszszint korábban megakadályozta a meredek csökkenést.

A bikák azonban nem tudták megvédeni a cikk írásakor, ami a medvék javára billentheti a mérleg nyelvét.

A medvék az APT-t a 23,6%-os Fib szintig (10,1773 dollár) süllyeszthetik, különösen, ha a BTC újra teszteli a 21.600 dollárt vagy az alá törik.

A hosszú távú medvék a 38,2%-os Fib szint (12,1310 dollár) fölé helyezhetik a stop lossokat, és a 10,1773 dolláros árszintet célozhatják meg.

Alternatívaként a bikák kereshetik a piacra való belépést, ha az APT a 38,2%-os Fib szint (12,1310 dollár) felett zár.

A közvetlen célpont a 12,6717 dolláros EMA szalag szintje vagy a csökkenő vonal lenne.

Az ereszkedő vonal és az 50%-os Fib szint feletti zárás a bikáknak nagyobb mozgásteret adna a 78,6%-os Fib szint (17,5372 dollár) megcélzásához.

Az emelkedés felgyorsulhat, ha a BTC visszaszerzi a 23.000 dolláros szintet.

Az RSI (Relatív Erősség Index) az alsó tartományban volt, ahogy az OBV (On Balance Volume) csökkent, ami azt mutatja, hogy a vételi nyomás jelentősen csökkent.

Továbbá a CMF (Chaikin Money Flow) dél felé, a nullás szint alá mozdult, ami a medvék tőkeáttételét jelzi.

aptos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!