Támaszra lelt a Chiliz

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chiliz

A cikk írásakor a Chiliz 0.1188 dollár és 3%-ot csökkent az elmúlt 24 órában.

A Chiliz potenciális növekedési lehetőségei hosszú távon egészséges keresletet és felfelé ívelő CHZ-t eredményezhetnek.

A rövid távú teljesítmény azonban nem feltétlenül tükrözi a hosszú távú hangulatot.

A CHZ a hónap elején újra tesztelte 0,1 dollár alatti árszintjét a február óta uralkodó bearish lendületnek köszönhetően. Ez azonban visszapattant, és 0,12 dollárral cserélt lapot a sajtó idején.

A CHZ az elmúlt hét napban oldalirányú ármintával kereskedett, de végül választania kell egy oldalt. A CHZ egyes mutatói nem igazán inspirálóak.

Például a hálózat növekedése jelenleg havi mélyponton van, miközben a volatilitás az elmúlt napokban csökkent.

CHZ számára ez nem minden végzet és komor, mert egyes mutatói pozitív megfigyeléseket emelnek ki.

Például a legnépszerűbb címek kínálatából kiderül, hogy a bálnák vásároltak a CHZ-ben.

A súlyozott hangulati mutató is némileg javult az elmúlt napokban, és az elmúlt 24 órában jelentős mértékben megugrott.

CHZ mutatója 1,91 milliárd dollárra ugrott az elmúlt 24 órában, ami alatt az MVRV ráta is megnövelte a felfelé ívelő mutatóját.

Bár ez arra utal, hogy a vásárlási nyomás a domináns, a magasabb MVRV arány azt is jelenti, hogy van némi profitszerzési ösztönző .

Amíg 0.118 támasz szintet nem veszíti el a Chiliz, addig „pozitívan” beszélhetünk a kriptoelemről.

Elsődlegesen az 50 EMA-t (kék) kell áttörnie, majd innen indulhatna meg az árfolyam a 200 MA-ig (sárga).

Chiliz

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!