Szingapúr legnagyobb bankja kriptotrustot indít

-

Miután 2021. első negyedévében tízszeres növekedést ért el, a DBS Private Bank új trusttal bővíti kriptoszolgáltatásait.
A DBS Private Bank, Ázsia egyik legnagyobb vagyonkezelője, a digitális eszközök iránti növekvő kereslet miatt kriptovalutatrustot indít.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miután 2020 decemberében létrehozta saját kriptotőzsdéjét, a szingapúri bankóriás kibővíti kriptopiaci szolgáltatásait az érdekeltségébe tartozó DBS Trustee vagyonkezelő társaság révén – írja a The Business Times.
Az új kriptotrust befektetési, valamint letétkezelési szolgáltatásokat kínál majd a privát ügyfeleknek.
A trust négy kriptovalutát támogat, melyek a bitcoin, az ethereum, az XRP, és a bitcoin cash, amelyek az egyedüli digitális eszközök a DBS digitális tőzsdéjén.

„Trust-struktúránk lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kényelmesen tárolhassák ezeket az eszközöket, és bízhatnak benne, hogy azokat biztonságosan kezelik, és továbbadják a tervezett kedvezményezetteknek” – mondta Joseph Poon, a DBS Private Bank csoportjának vezetője. Elmondta, hogy több ügyfél érdeklődött a kriptóba történő befektetés iránt, vagy már be is fektetett a digitális eszközökbe. „Arra számítunk, hogy ez a tendencia felgyorsul majd, ahogy a kriptovaluták egyre népszerűbbek lesznek” – jegyezte meg Poon.

A DBS újonnan indított kriptotrust-megoldása röviddel az után érkezett, hogy a vállalat 2021 első negyedévében tízszeres növekedést könyvelhetett el a kriptovaluta-tőzsdén.
További tervei részeként a DBS a második negyedévben tokenkibocsátást (ICO) is kíván szervezni.
A cég a JPMorgan-nel és a Temasek állami befektetési céggel is együttműködik a határokon átnyúló fizetések fejlesztésében egy új blokkláncvállalkozás révén.
A digitális eszközök növekvő kereslete miatt idén számos nagy bank közeledett a kriptoipar felé.

A múlt hónapban a Morgan Stanley 12 befektetési alapját egészítette ki bitcoinhoz kötődő termékekkel, miután márciusban bejelentette terveit, hogy kriptoszolgáltatásokat tervez kínálni vagyonos ügyfeleinek.
A Goldman Sachs is megerősítette azt a tervét, miszerint 2021. második negyedévétől kezdve kriptoeszközöket is kínál a befektetőknek.

Olvastad már? Mark Cuban: A Mavs továbbra is elfogadja a bitcoint

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!