Sei (SEI) technikai elemzés 01.15.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Sei (SEI)

A Sei (SEI) 298,9%-kal emelkedett a december 18-i mélypontról a január 3-án elért csúcsra.

Az árfolyam azóta visszahúzódott a 0,6 dolláros keresleti zónába. A bikák továbbra is fölényben maradtak, és a token iránti kereslet erős volt.

A rövid távú volatilitás ellenére a piaci hangulat továbbra is bikás volt.

A SEI napi grafikonján két kulcsfontosságú támasz- és ellenállási területet jelöltek meg. A bikák valószínűleg az elkövetkező hetekben 1 dollárig és azon túlra vezetik az árakat.

Az egynapos grafikonon a piac szerkezete határozottan bikás volt. A legutóbbi magasabb mélypontot január 3-án 0,55 dollárnál állapították meg.

Az aznapi eladási nyomás hatására az árak visszahúzódtak a 0,55 dolláros keresleti zónába , amely december 31-én rövid távú konszolidációs zóna volt.

A cikk megjelenésekor a SEI 0,7249 dolláron kereskedett. Az elmúlt héten a 0,6745 és a 0,63 dolláros szintek voltak jelentősek.

Ezeknek a szinteknek az újbóli tesztelése valószínűleg az árak megugrását eredményezné.

Az RSI 61-es értékkel bikás volt, és egyetértett a technikai struktúrával.

Az OBV november óta lenyűgöző ütemben menetel felfelé. Az elmúlt tíz napban azonban lelassult, mivel a lendület is gyengült.

Mégis, az intenzív eladási nyomás hiánya arra utalt, hogy a SEI konszolidálódik egy újabb felfelé irányuló lökés előtt.

A Coinalyze adatai arra utaltak, hogy a spotpiacokon folyamatos volt az eladás.

A spot CVD az elmúlt héten határozottan csökkenő tendenciát mutatott, mivel az árak a 0,6-0,75 dolláros tartományban ragadtak.

Másrészt a Open Interest az árakkal párhuzamosan mozgott.

Ez azt sugallta, hogy az árak minden egyes emelkedésénél a spekulánsok hajlandóak voltak további árnövekedésre fogadni.

Ez aláhúzta annak lehetőségét, hogy a határidős piaci szereplők még mindig bikás meggyőződéssel rendelkeznek, és készek voltak ráugrani a következő rallyra.

Ironikus módon ez a buzgalom azt eredményezheti, hogy a SEI hosszabb ideig egy tartományon belül rekedt, hogy ezeket a kereskedőket felrázza, és levadássza a stop-loss megbízásaikat.

A konszolidáció gondolata azt jelentette, hogy a 0,67, 0,63 vagy 0,55 dolláros szintek felé történő elmozdulás vételi lehetőséget jelentene.

A traderek várhatnak egy ilyen merülésre, hogy belépjenek a pozíciókba, és megfelelő kockázatkezelést gyakoroljanak a pozíciók méretezésekor.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!