Saját NFT-projektet indít a VKontakte

-

Oroszország legnagyobb közösségi oldala, a VKontakte lehetővé teszi, hogy NFT-ket töltsenek fel a platformra a felhasználók, akár avatárként is használva azokat.

A VK mellett saját oktatóanyagokat is bemutatott, amelyek nem csak az NFT, de a szélesebb értelemben vett kriptoiparral is foglakoznak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A VK ügyvezetője, Marina Krasnova, és a technológiai vezető, Alexander Tobol hivatalosan is bejelentette, hogy az új funkciók előreláthatóan pár napon belül indulnak majd az oldalon.

A jövőben várhatóan saját piacteret is indítanak, azaz a felhasználóknak lehetőségük nyílik majd eladásra és vásárlásra is, az oldalon belül.

A VK NFT lehetővé teszi majd a felhasználóknak, hogy az oldal tárcáiban tárolják a saját tokenjeiket.

Ezeket aztán avatárként is használhatják, de a profiloldalokon egyéb bemutatási lehetőségek is rendelkezésre állnak majd.

Az első tervek alapján ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen, a felhasználóknak össze kell majd kapcsolni a fiókjukat a kriptotárcájukkal.

Krasnova elmondása alapján az ő dolguk annyi, hogy a lehető legegyszerűbbé tegyék ezt, és tömegesen használt technológiává változtassák az NFT-ket.

A VK emellett saját híroldalt is indít, amelyen keresztül a felhasználók meg tudják osztani a különböző híreket, piaci elemzéseket, tanulmányokat.

Az oldal fenntartói is ezen keresztül tudnak majd kommunikálni az NFT-közösséggel, megvitatni a felmerült ötleteket, és bármilyen más témában együttműködni.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Karácsonyi kuponkód 15% kedvezmény: KaracsonyKw

Az oldal a saját NFT kollekcióját már jövő januárban el akarja indítani, a piactér viszont egy később időpontban válik csak elérhetővé, mikor már minden felmerülhető problémát megoldottak, hogy a felhasználók könnyen tudjanak kereskedni a gyűjteményes tokenekkel.

A tervek alapján ráadásul a közösségi oldal más területeken is bevezetné ezt a technológiát, például a digitális ajándékok, vagy éppen a gaming esetén.

Az orosz hatóságok egyre jobban dolgoznak azon, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiterjesszék a jogi kereteket a kriptoiparon belül, hogy a lehető legszélesebb körben tudják lefedni a különböző kriptoeszközöket és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat.

Egy júliusban napvilágot látott jelentés szerint a törvényhozás az NFT-szektort is szabályozni szeretné, szeptemberben pedig a Sberbank osztotta meg, hogy hamarosan lehetővé teszi az ügyfelei számára, hogy blokkláncot használjanak, és azon NFT-ket bocsássanak ki.


Olvastad már? Hogyan kereskedj a Wyckoff-indikátor alapján?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!